Ludzie w przedostatni dzien roku miksery i zelazka kupuja zamiast szampana i wina

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
lollirot pisze:Nie chcę cywilizacji! Chcę drewnianą chatę, najbliższych sąsiadów oddalonych o km
Nemezis pisze:Mijka, to jest ta sukienka (bez pleców i z kokardą), która wzbudziła tu kiedyś tyle kontrowersji w związku z plecami modelki? księżycówka wygląda w niej bardzo zgrabnie.
księżycówka pisze:Ekhm, ile osób już widziało te zdjęcia?
Nie żebym się nie zgodziła - w końcu to publikacja, ale zaczynam się czuć dziwnie
Marissa pisze:A po co? Telewizor będziemy mieli na filmy i jako monitor do kompa. Nam w zupełności wystarczy.
Mijka pisze:Wczoraj wzięłam tabletkę na sen i spałam 15h. Raaany. Ledwo do pracy wstałam.
Dzindzer pisze:Chciałabym znowu poznać to dziwne uczucie po przespaniu tylu godzin
Wlasnie, idiotyczne uczucie, nie? jestes przywyczajona do 4-5h, przepsisz 15 h, wstajesz i jesteś zmęczona
Dzindzer pisze:I właśnie dlatego wybieramy tych mniej inteligentnych, by nam z naszych szponów gazety.pl, onety i inni wielcy eksperci nie wyrwali naszych ofiar.
Dzindzer pisze:Ale gdybyś zwatpił w tę skarbnice wiedzy to masz jeszcze onet i o2.
Marissa pisze:Dzin, a Ty co robisz?
Mati pisze:Dzin, a testujesz te peogramy jako zwykly uzyszkodnik, jak dzialaja i jak czesto sie wywalaja, czy raczej pod wzgledem wydajnosci i innych takich?
Mati pisze:A ja znalazlem dowod na to ze kobiety nie leca tylko na kase i wladze..
Mati pisze:Popatrzcie na bylego premiera?Mial wladze,ma kase...a nadal ma tylko kota
A to zależy co mi się dostanie. Czasami ja wybieram jaką cześć testuje lub pod jakim kontem, a czasami biorę co zostaje.
Ponoć mam talent do rozwalania
No pewnie, pokaźny kutas też się liczy
Są pewne granice tego lecenia
Mijka pisze:Wykupili mi płaszczyk w housie
Jego poprzednik też stanowi tego przykład.Mati pisze:A ja znalazlem dowod na to ze kobiety nie leca tylko na kase i wladze...Popatrzcie na bylego premiera?Mial wladze,ma kase...a nadal ma tylko kota
Ciii... Bo Ted się załamie.Mati pisze:a więc jednak, jak ktoś pasztet, albo ciota, to i kasa mu nie pomoże![]()
Ale to coś poleciało na niego właśnie po utracie władzy.Dzindzer pisze:Zaq pisze:Jego poprzednik też stanowi tego przykład.
Ale na niego cos poleciało
Na czymś trzeba wyładować frustracje wynikłe z własnych porażek. Typowy TedBundyzm.Blazej30 pisze:nie wiem, ale mamy chyba jakąś wojnę Polsko-Polską; http://plaze.onet.pl/3486,1528928,artykuly.html poczytajcie komentarze pod artykułem. skąd tyle agresji
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 171 gości