jakim telefonem dysponujecie ??
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- Mroczny Piskacz
- Maniak
w tym przedziale cenowym co T630 jest jeszcze Motorola V500 albo V600. nie pamietam teraz.
samego T630 moge polecic, kumpel ma i bardzo sobie chwali, a sam tez nim sie 2tyg bawilem :-) jesli szukasz czegos bardziej "bajeranckiego" to ta motorola, ale ona z klapka jest wiec...
najlepsze wystwietlacze maja telefony siemensa i wlasnie sonyericsson :-) 65tys kolorow ale lepszej jakosci niz jakies mitsubishi czy inszy alcatel ;-)
Ja Ne,
samego T630 moge polecic, kumpel ma i bardzo sobie chwali, a sam tez nim sie 2tyg bawilem :-) jesli szukasz czegos bardziej "bajeranckiego" to ta motorola, ale ona z klapka jest wiec...
najlepsze wystwietlacze maja telefony siemensa i wlasnie sonyericsson :-) 65tys kolorow ale lepszej jakosci niz jakies mitsubishi czy inszy alcatel ;-)
Ja Ne,
- Motenai Gorgon
Widzę że z czasem sens słów się zmienia
Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia

- Mroczny Piskacz
- Maniak
zgadzam sie z tytm ze siemensy i ericssony masja najlepsze wyswietlacze. Mam siemensa i na prawde jakosć wyswietlacza mozna porownać z monitorem ciekłokrystalicznym.
Pozatym jesli chcesz poczytac coś o telefonach to poszukaj na jakich forach, lub stronach poswieconych telefonom. Ja czesto zagladam na www.mobile.net.pl
zgadzam sie z tytm ze siemensy i ericssony masja najlepsze wyswietlacze. Mam siemensa i na prawde jakosć wyswietlacza mozna porownać z monitorem ciekłokrystalicznym.
Pozatym jesli chcesz poczytac coś o telefonach to poszukaj na jakich forach, lub stronach poswieconych telefonom. Ja czesto zagladam na www.mobile.net.pl
- Mroczny Piskacz
- Maniak
od siebie dodam jeszcze stronke Siemens Info na ktorej jest obszerna baza telefonow siemensa i troche recenzji w/w :-)
Ja Ne,
Ja Ne,
- Motenai Gorgon

- Mroczny Piskacz
- Maniak
Maverick pisze:No i teraz mam problem, bo jest wybor miedzy SonyEricssonem T630 a Motorola E398...
wybor dla mnie bylby oczywisty :-)
T630
stawialbym tutaj na jakosc tego telefoniku, bo z tego co czytalem ta motka jest dosc zawodna, chociaz ma odtwarzacz mp3 co moze byc plusem <hmmm> jesli chcesz telefonu w pelni funkcjonalnego ale pozbawionego paru "gadzetow" to T630, poza tym pamietaj "do wszystkiego znaczy do niczego" ;-)
Ja Ne,
- Motenai Gorgon

- Mroczny Piskacz
- Maniak
Maverick pisze:No tez uwazam ze T630 jest bardziej niezawodny. A motorola ma oprocz tego 5MB pamieci + 64MB zewnetrzne, czyli calkiem sporo. NA to raczej patrzylem...
No ale moze faktycznie lepiej sobie te bajery odpuscic?
i co z nia bedziesz robil ? mp3 tam trzymal i troche zdjec :-)
ten T630 ma pamieci chyba 5mb albo 11 nie pamietam, i to wystarczy w zupelnosci do trzymania dzwonkow i zdjec ludzi :-)
Ja Ne,
- Motenai Gorgon

- Mroczny Piskacz
- Maniak
ja sie zastanawialem nad zmiana mojego starego telefonu nanowy jakis fajny ale w koncu stwierdzilem ze skoa 800 zl wyjabac na pudelko ktore mi predzej czy pozniej ktos podpierdoli albo gdzies zostawie
wiec jak narazie zbieram na poprawki
wiec jak narazie zbieram na poprawki
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
Wróć do „Wszystkie inne tematy”