Anula pisze:Czasoprzestrzen w wydaniu wojskowym to kopanie rowu od drzewa do rana

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
alekz pisze:Sobota godzina 22:53 a ja się zaczytałem w tych całych przemyśleniach na murku w wyraź to cokolwiek to jest i zapomniałem, że jestem umówiony a właściwie to jestem nie żywy, byłem umówiony <boje_sie> Szfak do 23 to nawet dyziem się spryskać nie zdąże.
moon pisze:alekz, no ale dzis jest piatek
tank girl pisze:- Temu, że jestem twoją żoną, powinieneś zobaczyć mój tyłek, powinieneś wiedzieć o mnie wszystko. A co, gdybyś musiał zidentyfikować moje zwłoki?
- Masz na myśli sytuację, w której twoje zęby zostaną doszczętnie zniszczone, ale twój tyłek ocaleje...?
mrt pisze:Ba! Normalnie jakbyś go widziałAndrew pisze:juz tez oczyma wyobrazni widze u twego bolku faceta który jest pomieszaniem wilkołaka , frankensztaina i nasferatu ...ale mózg ! ma wysmienity .
Sir Charles pisze:DaKID napisał/a:
w aptece nie wiedzialem jak tlumaczyc, dla mnie lubrykat do stosunku seksualnego znaczy jedno, wiec przy pytaniu do czego sie zgubilem, a pytanie - po co - mnie zalamalo, a do wstydliwych nie naleze
SirCharles pisze:ptaszek pisze::
Zaczęłam się zastanawiać, jak zdefiniować pojęcie prawdziwej miłości.
Jezeli w danym przedziale czasowym t1 do t2 relacja A do B spelnia wszystkie, lub prawie wszystkie warunki wymienione w liscie Pawla z Tarsu do Koryntian i jest to relacja niezwrotna, to mozna stwierdzic, ze taka relacja to milosc trwajaca przez czas t2-t1. Moze byc?
No tak, bo tanebo już nie ma inspiracji przy marszczeniu freda.
Natomiast przy Twoim zdjęciu każda kobieta momentalnie wysycha i staje się pustynią do końca życia.
jabłoń pisze:jabłoń napisał/a:
. Każdy wysoko rozwinięty człowiek powinien móc dysponowac cechami obu płci.
Sir Charles napisał/a:
Jak sa pojedyncze grube drzewa sikamy na stojaco, a jak geste, niskie krzaki to "na kucaka"? <rotfl2>
<browar> To było naprawdę śmieszne, ale mnie nie o "narzędzia" chodziło.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 173 gości