Pnienka która robi facetowi loda , nie moze go potem oskarzać o gwałt!
ale panienka, która robi facetowi loda, może go potem oskarżyć o kradzież, bo co ma jedno do drugiego?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
mrt pisze:Pnienka która robi facetowi loda , nie moze go potem oskarzać o gwałt!
ale panienka, która robi facetowi loda, może go potem oskarżyć o kradzież, bo co ma jedno do drugiego?
Andrew pisze:mrt napisał/a:
Cytat:
Pnienka która robi facetowi loda , nie moze go potem oskarzać o gwałt!
Awatar Moon jest umieszczony przez nią na necie , z jej własnej woli , mozna z nim robic "wszystko" !
a kto nie wierzy , niech odda sprawe do sądu ! powodzenia
cubasa pisze:Robinho, a wiesz ze przestepstwem nie jest czyn, który posiada znikomą szkodliwość społeczną?
Andrew pisze:według tego co piszesz wszelkie karykatury były by karalne !
a diabeł tkwi w szczegółach jak zwykle , Ty natomiast bierzesz dosłownie paragraf ! to jednak za mało ! Urban , z swymi uszami był by dizs bogaty jak diabli gdyby sie procesował o swój wizerunek !
moon pisze:robinho napisał/a:
bo sama moon nie miała nic przeciwko.
No miałam przeciwko, bo sie na to nie zgadzałam. Z tym że nie będę go przecie biczowac za to. I tacy widac muśzą chodzić po tym świecie...
O, znów się w ostracyzm bawicie??? Tym razem wobec Gosi? No cóż, dziwna , zaiste dziwna to praktyka. W każdym razie ma ona moje poparcie i dobre słowo:) i zostań na forum, bo czasami warto tu atmosferkę rozruszać, by nie zatęchła za bardzo w kółeczku wzajemnej adoracji (a nie o to chyba chodzi w forum). Socjalizm tu ma byc:) Od każdego wg zdolności, każdemu wg potrzeb:)
A ten wczesniejszy avatar Krzynia mnie rozbił Mało sie nie udusiłem ze smiechu, hehehe
mikaaa pisze:dla mnie wyrażał osobę która jest zdegustowana , ciagle niezadowolona i lubica krytykowac- no tak mi sie kojarzył ten avatar
Gosia... pisze:Dziekuje bardzo fishu - mowilam, ci ze nie wygrasz- zbanowales mnie, ale bezpodstawnie.
Olivia pisze:Jest przecudowna, i nie zauważyłam, by krzyczała...
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 180 gości