DO DZIEWCZYN - JAKIE MACIE WYMIARY?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
-
- Weteran
mikaaa pisze:takie osoby maja dużo wiecej zahamowan bo siebie nie akceptuja
Wlasnie wszystko sie o te akceptacje rozchodzi.
Bo sa osoby ktore mimo, ze wygladaja dobrze, to ciagle wydaje sie im, ze cos jest nie tak.
I sa takie, ktore mimo, ze nie sa idealami, potrafia to zaakceptowac i po prostu cieszyc sie zyciem. Dla ktorych jest cala masa wazniejszych rzeczy niz martwienie sie o wyglad.
Ja nie wygladam jak modelka, jak kazdy mam jakies swoje kompleksy, ale w lozku totalnie o tym nie mysle.
Kiedy zastanawiam sie nad czyms "na zimno" to czasem wydaje mi sie niewskazane dla mnie, bo costam; ale jak dochodzi do aktu to moj wyglad przestaje sie calkiem dla mnie liczyc.
To nie rzeczywisty wyglad decyduje o tym jak ktos sie zachowuje w lozku, ale to jak on sam sie postrzega, jaki ma charakter, temperament itp.
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
- Wstreciucha
- Weteran
Zauwazylam sama po sobie. Mam kompleksy na punkcie zarowno swojego wygladu jak i "zawartosci w srodku", gdy moj partner daje coraz wieksze oznaki akceptacji nawet na podstawie tego co go otacza, to ja sie mocniej otwieram. Podstawa jednak do takiego porozumienia jest tylko rozmowa - to co kreci mnie najbardziej , a potem ida czyny, i obie te rzeczy razem - juz wtedy moge czuc sie jak "bogini"
Zauwazylam sama po sobie. Mam kompleksy na punkcie zarowno swojego wygladu jak i "zawartosci w srodku", gdy moj partner daje coraz wieksze oznaki akceptacji nawet na podstawie tego co go otacza, to ja sie mocniej otwieram. Podstawa jednak do takiego porozumienia jest tylko rozmowa - to co kreci mnie najbardziej , a potem ida czyny, i obie te rzeczy razem - juz wtedy moge czuc sie jak "bogini"
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
- ksiezycowka
- Weteran
mikaaa pisze:kuiedyś słyszałam takie coś: ze jak ktoś sokojny to znacyz ze w seksie jest głośny- jakis koleś tak kiedys powiedział
To taka sama prawda jak z nosem faceta i fiutem, albo czym dluzszy pasek wlosow na brzuchu prowadzacy do jaskini tym wiekszy smok tam siedzi To kobiety wymyslaja takie teorie czy faceci ?
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Zaglądający
milenka_17_ pisze:a ja mam 163 cm wzrostu, w biuscie 90, pod biustem 75, w talii 63, w biodrach 83 i w ogole jakas nieproporcjonalna jestem chyba:))
Gosia... pisze:wszytsko ladnie zaraz ci powiedza, ze jestes za chuda i w ogole. Masz spory biust, malo w talii i w biodrach bardzo ladnie. Nieproporcjonalna -cos Ty:) co ja patrze na te rozmiarowki to sie zawsze dziwie, mam troszke mniej w biodrach niz Ty- ale wsyztskie sukienki w biodrach za luzne
sie chwalą dziewczynki z ładnymi figurkami... <aniolek2>
"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.
FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
TFA pisze:Hehe jako psycholog z zamilowania moge powiedziec ze jest to chwalenie sie z nakladka narzekania, zeby nikt o brak skromnosci nie posadzil
no.
coś typu:
ale jestem niezgrabna, mam wymiary 90 60 90, cóż za brak proporcji, oh, strasznie sie czuję w tej skórze. <browar> <aniolek2>
trafne spostrzeżenie TFA
"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
Hehe albo nieraz kobiety narzekaja "och jakie to uciazliwe ze jestem taka piekna i wspaniala, bo wszyscy faceci mnie zaczepiaja i chca zaciagnac do lozka" Niby narzekanie, a gleboko we wnetrzu wielka radosc i satysfakcja ze wszyscy faceci je adoruja i rosnie ich pewnosc siebie i morale <aniolek2> Swoja droga to w rozmowach w toku ostatnio bylo wlasnie o takich pieknych kobietach i ich "problemach" i tam psycholog ladnie je sprowadzal na ziemie hehe
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”