[ Dodano: 2010-03-12, 15:49 ]
Nie ukrywam też, że fascynuje mnie, na jaką porę roku są przeznaczone tego typu buty

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Andrew pisze:Stawiam na stonowaną jesien , albo piekną wczesna wiosne
Mati pisze:http://moda.allegro.pl/item964944372_plaszcz_hugo_boss_ciemny_szary_r_52_nowy.html
zachorowałem na taki płaszcz normalnie
lamaa pisze:Ja choruję jak widzę, że faceci w dzisiejszych czasach mogą coś takiego napisać.
lamaa pisze:Weź w ogóle zastanów się nad swoim stylem, bo raz wklejasz trampki, raz płaszcz bossa, a tak ogólnie to słuchasz hip hopu albo rapu
Dzindzer pisze:A jak mogą pisać w dzisiejszych czasach
Dzindzer pisze:Ma 20 lat, eksperymentuje ze stylem. A i nie każdy zadowoli się zamknięciem w jednym stylu
Dzindzer pisze:lamaa pisze:Eksperymentowanie ze stylem, a ewidentny brak gustu się wyczuwa.
Nie wiedziałam, że jesteś taką znawczynią. Mijka masz tu konkurencję, chyba
Wiesz ci bez gustu tez eksperymentują
lamaa pisze:
No i im trzeba wytykać błędy i wskazywać właściwą drogę
lamaa pisze:Czemu uważacie Mijkę za taką znawczynię?
lamaa pisze:Nie wszystko co modne jest fajne.
lamaa pisze:Ja choruję jak widzę, że faceci w dzisiejszych czasach mogą coś takiego napisać.
lamaa pisze:Weź w ogóle zastanów się nad swoim stylem, bo raz wklejasz trampki, raz płaszcz bossa, a tak ogólnie to słuchasz hip hopu albo rapu
Dzindzer pisze:lamaa napisał/a:
No i im trzeba wytykać błędy i wskazywać właściwą drogę
To jaka jest dobra droga dla Matiego
Dzindzer pisze:lamaa napisał/a:
Nie wszystko co modne jest fajne.
A jaki to ma związek z tym co pisałam o Mijce
Dzindzer pisze:A jaki to ma związek z tym co pisałam o Mijce
Bo Mijka siedzi w tej branży i się orientuje
Nemezis pisze:a to co to, firmowe jakieś czy coś?
Nemezis pisze:bo wygląda jak z pospolitego dresa ściągnięta
Nemezis pisze:lamaa napisał/a:
Czemu uważacie Mijkę za taką znawczynię?
Bo Mijka siedzi w tej branży i się orientuje.
lamaa pisze:bo temat mnie nudzi
lamaa pisze:Mati, jesteś pozerem
Dzindzer pisze:A co oznacza, ze ktoś się zna
lamaa pisze:
Sama napisałaś, że ona się' zna'. Ja tylko używam Twoich słów. Więc dlaczego mnie pytasz co to znaczy?
lamaa pisze:Odnośnie forum, jesteście fanatycznie nastawieni tylko i wyłącznie na swoje towarzystwo. Nie chcielibyście tego zmienić?
lamaa pisze:Dlaczego moja krytyka jest niekonstruktywna?
lamaa pisze:biorąc pod uwagę, że jestem w wieku Matiego i wiem, jak mogą postrzegać go rówieśnicy.
Dzindzer pisze:Skoro dla ciebie fakt, ze ktoś w czymś siedzi nie oznacza że się zna to pytam co świadczy o tym, ze ktoś się zna
Dzindzer pisze:Swoja dorga to nie pierwszy raz ot tak się go czepiasz
lamaa pisze:Eksperymentowanie ze stylem, a ewidentny brak gustu się wyczuwa.
lamaa pisze:Dzindzer napisał/a:
A jak mogą pisać w dzisiejszych czasach
Nie wiem jak mogą.
Odnośnie forum, jesteście fanatycznie nastawieni tylko i wyłącznie na swoje towarzystwo. Nie chcielibyście tego zmienić?
Mijka pisze:Eee, lamaa kim jesteś?![]()
Mijka pisze:A jak w przypadku Matiego wyczułaś ten ewidentny brak gustu? Bo owszem, z tym się zgodzę, eksperymentowanie ze stylem, a brak gustu, to zupłnie dwa różne pojęcia.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 225 gości