Co Was wkurza?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
Olivia pisze:Ku****, jeszcze ta osoba bezczelnie wysyła mi smsa z radochą, że dałam się nabrać.
<boje_sie>
całkiem sporo bezczelnych i głupich osób na świecie jest, każdy musi jakiegoś idiotę/idiotkę przetrawić Olivia

kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Mia pisze:już więcej się nie na dabrać na takie "promocje"
To też, ale i tak od jakiegoś czasu nosiłam się z tą zmianą. To teraz przyspieszyło.
Wkurza mnie, że darmowe minuty w moim nowym czego-to-nie-mającym telefonie uruchomią mi po północy...
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Że chyba pierwszą rzeczą jaką jutro zrobię po przyjściu do pracy będzie napisanie wniosku o odbiór nadgodzin na czwartek, bo się z nauką nie wyrobię. I jeszcze akurat jutro to spotkanie firmowe! Kurna o 19
Ani człowiek nie zdąży do domu wpaść i coś zrobić ani nie chce się jak głupkowi siedzieć po godzinach jak roboty zbytnio nie ma, a nauka czeka
Może zaszyję się w IT po godzinach albo jakimś parku i tam pouczę do tej powiedzmy 18.30 i pojadę na spotkanie?
Może zaszyję się w IT po godzinach albo jakimś parku i tam pouczę do tej powiedzmy 18.30 i pojadę na spotkanie?

- ksiezycowka
- Weteran
że mam dylemat...zapisałbym się na siłkę, no ale nie wiem czy 2 miesiące się opłaca chodzić, bo potem może być różnie z kasą
... ehh...
że bym sobie chętnie posiedział, ale muszę iść spać bo rano trzeba wstać
...
że mam dylemat...zapisałbym się na siłkę, no ale nie wiem czy 2 miesiące się opłaca chodzić, bo potem może być różnie z kasą
że bym sobie chętnie posiedział, ale muszę iść spać bo rano trzeba wstać
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Fuck everything that you stand for!...
- ksiezycowka
- Weteran
Że nie wszystko złoto, co się świeci. I mimo fajnego telefonu postępują nieuczciwie w kwestii wykorzystywania darmowych minut. Napisałam zatem maila do UOKiK, ale nie wiem, czy to coś da...
Ktoś coś potrafi poradzić, bo jestem wściekła, i nie odpuszczę?
Ktoś coś potrafi poradzić, bo jestem wściekła, i nie odpuszczę?
"Miarkuj złość.
- ksiezycowka
- Weteran
Wkurza mnie nasza służba zdrowia. Jak zabierać mi tyle pensji, to wyciągają rękę, ale jak przychodzi co do czego, to nieważne że boli mnie żołądek, do lekarza najbliższy wolny termin jest na za 2 tygodnie. Aż ból mi przeszedł... ;P Ale nie wiem, jak to się odbywa, jak ktoś zachoruje na grypę albo coś podobnego... Skoro i tak płacę za wizyty, bo na ubezpieczenie to tylko do szpitala się chodzi, to niech pomyślą nad prywatyzacją może. Jeden pies... 

"Miarkuj złość.
- ksiezycowka
- Weteran
MI ostatnio za tygodniowe L4 zabrali tylko 43 zł - nie mam pojęcia czemu ;DDOlivia pisze:Jak zabierać mi tyle pensji, to wyciągają rękę
Ale jak to za wizytę płacić?Olivia pisze:Skoro i tak płacę za wizyty, bo na ubezpieczenie to tylko do szpitala się chodzi, to niech pomyślą nad prywatyzacją może.

Tłuszcz mnie wkurza. I że już tak późno. I że jutro jakiś kolejnych nowych ludzi muszę jechać szkolić. Przecież oni i tak nic z tego nie zapamiętują
księżycówka pisze:le jak to za wizytę płacić?Się nie płaci przecież. Płaci się idąc prywatnie
Ja wychodzę z założenia, że i tak idzie się prywatnie. Jak dostałam wirusowego zapalenia gardła i nie mogłam podnieść się z łóżka, to wzywałam lekarza do domu. A jaka przychodnia na ubezpieczenie oferuje wizyty domowe?
"Miarkuj złość.
- ksiezycowka
- Weteran