Co Was wkurza?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
wszystko mnie wkurza.
- zjebany weekend. zniszczenia i straty w domu.
- wydawanie kasy, któryś z kolei raz na to samo - telefon.
- mój charakter. jestem zbyt nerwowa, nie radzę sobie w maksymalnie stresujących sytuacjach.
- wszystko w biegu. nie nadążam, potem kończy się to tak, że zapominam zamknąć pokoju, wyłączyć wody, jak przygotowuje kąpiel czy piekarnika itp.
- nie mam czasu na nic. muszę posprzątać, zrobić pranie, nie rozpakowałam nawet walizki po powrocie
- niedobrze mi się robi jak czytam niektóre posty
ile można
- mam odrosty, nie mam butów do pracy i jestem w ogóle przed-przed-przed-wczorajsza
- zjebany weekend. zniszczenia i straty w domu.
- wydawanie kasy, któryś z kolei raz na to samo - telefon.
- mój charakter. jestem zbyt nerwowa, nie radzę sobie w maksymalnie stresujących sytuacjach.
- wszystko w biegu. nie nadążam, potem kończy się to tak, że zapominam zamknąć pokoju, wyłączyć wody, jak przygotowuje kąpiel czy piekarnika itp.

- nie mam czasu na nic. muszę posprzątać, zrobić pranie, nie rozpakowałam nawet walizki po powrocie
- niedobrze mi się robi jak czytam niektóre posty

- mam odrosty, nie mam butów do pracy i jestem w ogóle przed-przed-przed-wczorajsza

Ostatnio zmieniony 02 cze 2008, 01:05 przez Mijka, łącznie zmieniany 1 raz.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Mia pisze:zniszczenia i straty w domu.
ee, co tam się u Ciebie działo?
Mia pisze:nie mam czasu na nic
to też mój problem

tarantula pisze:ze, JUTRO PONIEDZIALEK! <ckm2>![]()
czekałam na tego typu post
wkurza mnie rak kasy, bak czasu, totalna dezorganizacja i chaos w moim życiu. i jestem zazdrosna. i wkurza mnie nawet moje wkurzenie.
Chaos is a friend of mine
Nola pisze:ee, co tam się u Ciebie działo?
włamali się
Nola pisze:to też mój problem
mi nawet odpowiada takie życie na wysokich obrotach, ale kurde chwili wytchnienia potrzebuje, kilku dni wolnego pod rząd, żebym mogla nadrobić zaległości i wtedy mogę zacząć od nowa. teraz nie wyrabiam. a od wtorku maratonik w pracy przez tydzień.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- ksiezycowka
- Weteran
dalej mnie wkurza, wtrącanie sie w moje sprawy, osób, które nie mają do tego żadnych praw. I jakiś taki pęd do wiedzy nt mojej oosby, uzyskanej w wszelkie inne sposoby tylko nie zapytanie mnie o to wprost
sprawdzanie gg, smsów, szukanie blogów i forum
przerażające jest to ile niektórzy potrzebują, żeby dojrzeć i zrezygnować z tego typu praktyk 

Mia pisze:dalej mnie wkurza, wtrącanie sie w moje sprawy, osób, które nie mają do tego żadnych praw. I jakiś taki pęd do wiedzy nt mojej oosby, uzyskanej w wszelkie inne sposoby tylko nie zapytanie mnie o to wprost
też mnie to wkurza, a najbardziej to dlatego, że nie można nic na to poradzić
Chaos is a friend of mine
Nola pisze:też mnie to wkurza, a najbardziej to dlatego, że nie można nic na to poradzić
to fakt

fuck. znów nam prąd w pracy odłączyli

- ksiezycowka
- Weteran
Że ludzie z doktoratami, wykładający na uczelni nie umieją obsługiwać głupiego Power Pointa, a się na to silą
Nie dość, że zajęcia beznadziejne to jeszcze to
[ Dodano: 2008-06-02, 22:03 ]
I że Sakiewicz znów ma balkon otwarty i TV na maxa rozdziawione i mi w nauce (tak, ja się z Wami uczę, bo przez tą babę muszę przy kompie siedzieć) przeszkadza. Kuźwa wczoraj tak o 1 w nocy zarzucił, że aż musiałam w sufit do palanta walić żeby ściszył. Buc, menda zawszona, kalafiory łeb, spasiony degenerat
Nie dość, że zajęcia beznadziejne to jeszcze to
[ Dodano: 2008-06-02, 22:03 ]
I że Sakiewicz znów ma balkon otwarty i TV na maxa rozdziawione i mi w nauce (tak, ja się z Wami uczę, bo przez tą babę muszę przy kompie siedzieć) przeszkadza. Kuźwa wczoraj tak o 1 w nocy zarzucił, że aż musiałam w sufit do palanta walić żeby ściszył. Buc, menda zawszona, kalafiory łeb, spasiony degenerat

jak myślicie, pracodawca patrzy na to jakiego kto daje maila? bo dałem takiego do siebie. tam takiego wiecie, co już z 3 lata mam jak nie więcej i to jest taki głupi adres dość...i Kamili kuzyn mówił, że nie powinno się dawać takich "dziecinnych" adresów i teraz kutfa się zastanawiam. może dlatego nie dzwonią?? chociaż Kami na cv miała ten sam mail co bym zawsze sprawdzał skrzynkę i ją przyjęli... ehhh kurcze 
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Mati pisze:pracodawca patrzy na to jakiego kto daje maila
zdarza się
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
TedBundy pisze:Moim zdaniem to dziwne trochę i tego nie praktykowałem w firmie
dla mnie nic w tym dziwnego. Ja bym patrzyła. Nie wiem czy posiadacza maila sunia.zuzunia lub rosochaty_ruchacz_rączych_jeleni. A machnięcie nowego trwa chwilkę.
wkurza mnie to, że kot stłukł mój ulubiony kubek, ale to nic jeszcze bardziej wkurza mnie to, ze wdepnęłam w szkło od mojego ulubionego kubka
- ksiezycowka
- Weteran
Cholera, a ja pisałam z @moron.pl i mnie wzięli <rotfl2>
Wkurza mnie, że zapomniałam o wizycie i teraz się spieszyć muszę diabelnie
Wkurza mnie, że zapomniałam o wizycie i teraz się spieszyć muszę diabelnie
Ostatnio zmieniony 03 cze 2008, 07:55 przez ksiezycowka, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wujo Macias
- Maniak
Wujo Macias pisze:Ale to jest jakas nauczka dla Ciebie Mati, ze szukanie pracy to kwestia wymagajaca jakiejs tam powagi i pomyslunku.
oj tak. jakoś tak nie pomyślałem o tym mailu w ten sposób
Fuck it all! Fuck this world!...
Wujo Macias pisze:Roznie, nie ma regul.
Tak jak z prawem jazdy?
Mati pisze:cv poprawiłem co bym na przyszłość miał porządnie.
Akurat miałam okazję być przy oglądaniu CV i wiem, że zabawne adresy mailowe wywołują śmiech. Niby nie mają kluczowego znaczenia, no ale...
Wkurza mnie strajkująca poczta...
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Olivia pisze:Wkurza mnie strajkująca poczta...
Mnie też, bo muszę wysłać kolczyki i kilka pocztówek zaległych z postcrossing. I chciałam sobie zamówienie zrobić w sklepie netowym i Bóg wie kiedy mi to przyślą
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
- Wujo Macias
- Maniak
- Weteran
- Maniak
A poza Toba i Mia ma jeszcze z kim porozmawiac? Tak w ogole, niekoniecznie o pracy?księżycówka pisze:Olivia słyszysz? Porozmawiaj ze mnąWujo Macias pisze:Olivia, porozmawiaj z znajomymi (o ile takich masz bo z Twoim dziecunnym charakterem...), ktorzy maja firmy, lub zajmuja sie zatrudnianiem pracownikow.![]()
"księżycówka, napisałem Ci priva"
- ksiezycowka
- Weteran
- Maniak
Bo Poczat Pl. dlugo i skutecznie blokowala mozliwosci niezaleznych firm pocztowych. I jest teraz jak jest.Andrew pisze:strajk poczty polskiej ! dlaczego nie ma konkurencji? <boje_sie>
Wiecie czemu Inpost do przesylek dorzuca te metalowe blaszki? Bo ponizej konkretnej wagi (nie pomne teraz jakiej) Poczta Pl. ma monopol na przesylki, wiec trzeba to bylo jakos obejsc.
"księżycówka, napisałem Ci priva"
Wujo Macias pisze:Bo Poczat Pl. dlugo i skutecznie blokowala mozliwosci niezaleznych firm pocztowych. I jest teraz jak jest.
Tak samo w kwestii kluczy do skrzynek pocztowych...
Wkurza mnie, że nie mam totalnie pomysłu na prezent.

"Miarkuj złość.
ojciec. Nosz
mać
jak coś sobie ubzdura, jak się nakręci to trudno mu temat zmienić i zamknąć sie nie może.
i że dojazd do bydgoszczy mam porach wieczornych paskudny.
i już nie chce domu na wsi, po dzisiejszej "rozmowie" z ojcem. Pier
to wszystko. o.

i że dojazd do bydgoszczy mam porach wieczornych paskudny.
i już nie chce domu na wsi, po dzisiejszej "rozmowie" z ojcem. Pier

"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Andrew pisze:strajk poczty polskiej ! dlaczego nie ma konkurencji? <boje_sie>
jest inpost, ale nie wszędzie ( ja mam 5 minut drogi do tego) i nie wszystko można wysłać, a listy muszą udawać paczki
I mnie tez to denerwuje.
Ale skoro nas to denerwuje to my gardzimy ludźmi pracy i zblazowani jesteśmy, przynajmniej według naszego eksperta od wszystkiego
SaliMali chodź no do mnie

Wróć do „Wszystkie inne tematy”