kobieta w wojsku :>
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Mona pisze:Z tego, co słyszałam, to czasy dotacji i mieszkań wojskowych właśnie kończą się.
Bo co to za gówno

Jest kontrakt - jest wypłata. A nie jakiś socjal ;P
Dzię pani porucznik (26 lat) dostała wyrok za znięcanie się na żołnierzach.
Ale larum lesbijek odezwałoby się, gdyby to PAN porucznik znęcał się nad żołnierkami

KOCHAJ...i rób co chcesz!
Znam przypadek ze szkoły mundurowej, ale innej - też jakiś koszmar. Wychodzi na to, że baby się do tego nie nadają, bo na tak małą ich ilość w takim miejscu tyle zwyrodnialczyń? <boje_sie>Mysiorek pisze:Dzię pani porucznik (26 lat) dostała wyrok za znięcanie się na żołnierzach.
Ale larum lesbijek odezwałoby się, gdyby to PAN porucznik znęcał się nad żołnierkami
Boze, co to za armia gdzie rozkazy mialaby wydawac kobieta. Morale byloby tragiczne. Niewiem co za pacan wpadl na pomysl by kobiety do woja wysylac. To nawet z praktycznego punktu widzenia dobrobytu narodu sie nie kalkuluje. Bo jak zostanie milion kobiet i tysiac mezczyzn to lepiej niz jak zostanie tysiac kobiet i milion mezczyzn
Wiadomo dlaczego.
- Sir Charles
- Weteran
Mona pisze:tego, co słyszałam, to czasy dotacji i mieszkań wojskowych właśnie kończą się.
no wlasnie nie jestem pewna bo kolega co jest w strazy granicznej mowil ze od przyszlkego roku chyba 90 tys maja dawac na mieszkanie przy zakladaniu rodziny czy cos takiego.
Sir Charles pisze:Kobieta w wojsku to taka kobieta jak facet-przedszkolanka.
mezczyzna jako nauczyciel w przedszkolu jest dobry (tylko ze w polsce jest malo takich)
do podjecia ostatecznej decyzji mam jeszcze 3 lata, duzo sie na pewno zmnieni. musze sie jeszcze duzo dowiedziec i monitorowac. pozatym nie wiemn czy bym przeszla komisje...
Z puzzli układałam sobie świat. Jedej części zabrakło! Tej z napisem: SZCZĘŚCIE
Wróć do „Wszystkie inne tematy”