cubasa pisze:Kochalem Settlers IV
ja dluuuuugo pykalam w II
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
e tam wole resident evil pierwsza czesc ze wzgledu na grafike moze nie odniosla tak spektakularnego zwyciestwa jak II, za to grywalnosc i zagadki w niej wymiataly. 2 czesc byla boska, pamietam te czasy jak na playu napieprzalem w to po nocach. Silent tez byl wkrecajacy ale 4, jak dla mnie. Natomiast byla gierka na ps2 ktora nie pamietam teraz nazwy ale to byl psycho horror w stylu mieszanki siletna/residenta/milczenia owiec i generalnie rzeznia jakich na filmach slowo nie widzialemMartinoo pisze:Silent Hill -
Szczerze sie przyznam ze kupilem to kiedys na PSX bo kazdy mowi lze jest super przeszedlem z 1/3 pierwszej plyty i ... zaczalem grac w najlepszego managera po cm03 jaki widzialem - player manager na psxMartinoo pisze:Final Fantasy VII
Jakos nigdy nie lubilem przyszlosciowych klimatow nawet red alert ten z "kosmosu" mi sie tak nie podobal. Za to uwazam ze warcraft 3 jest swietna gra, a szczegolnie pewna mapa w ktora gray z kumplami do dzis! DOTA ALLSTARS - nie wiem czy ktos widzial ale to jest to! tu trzeba umiec zagrac jednym herosem i wykorzystac jego mozliwosci, czary i zrobic dobry biuld. Mape sie gra jakies 2 godziny przy dobrych graczach:) 5v5. POLECAM Z CALEGO SERCA - grywalnosc jak CS i AOT.Martinoo pisze:Starcraft
Wlasnie nigdy w to nie gralemZaq pisze:Fallout 1 i Fallout 2
Ja skonczylem na 1Zaq pisze:Civilization 3
Pochwale sie ze klan kolegi byl najlepszy w PLZaq pisze:Unreal
HahahahaMati_00 pisze:Mario
Nie bylo mi dane sprawdzic tej gierki przez kompa ale plan byl taki zeby pograc:)Mati_00 pisze:America's Army
Pamietam jeszcze z czasow 386 mojego pirates gold i ten dzien kiedy wychodzilismy na imieniny do znajomych a ja censored nie chcialem isc bo mnie napadliMati_00 pisze:Pirates
Hehehe w contre ostatnio z kumplem gralismy na PCMati_00 pisze:Contra i Tanks
Mowilem ze w 03 czy o4 gralem cale mecze ogladajace je i zmienjac taktyki i ustawienia, gra bardzo realna. LEGIA!!Mati_00 pisze:Championship Manager
Nie wiesz ile straciłeś. Na jesień zapowiadana jest trójka, ale znając życie pewnie wyjdzie później.Hyhy pisze:Wlasnie nigdy w to nie gralemZaq pisze:Fallout 1 i Fallout 2
Zaq pisze:Jagged Alliance 2 - kiedy do jasnej ciasnej będzie sequel?
tarantula pisze:Silent Hill
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 283 gości