4 : 1
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
a pamietacie jak brazylijczyk trenowal cubase? na pierwszym treningu nakazal mu ze ma pilki dotykać tylko nogami, broń boże reką. I ja mam wrazenie ze niektorzy pilkarze i dzis wyznają tę ideę. Choćby Ronaldinho. Mowi się o takich ze krawaty potrafia wiązać 
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
cubase juz sciagam. najpierw zobacze czy dziala i w jakiej jakosci jest filmik
[ Dodano: 2005-08-25, 00:31 ]
Na razie mam tylko czołówkę z Cubasy. Do odtworzenia potrzeba Real Media Playera
ftp://140.117.99.123/NewStuff/Animation ... Tsubasa.rm
Normalnie łezka się w oku kręci <jol>
[ Dodano: 2005-08-25, 00:31 ]
Na razie mam tylko czołówkę z Cubasy. Do odtworzenia potrzeba Real Media Playera
ftp://140.117.99.123/NewStuff/Animation ... Tsubasa.rm
Normalnie łezka się w oku kręci <jol>
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
ja sie jeszcze wypowiem na temat wtorkowego meczu
***** nie ma sie co dziwic ze te ********** lajzy przegraly!!!!!!!! jak ktos ***** rozbija najlepszy duet w Polsce to pretensje mogą miec tylko do siebie a Żuraw w tym celtic`u i tak gowno gra pozatym poziom polskiej pilki ligowej jest na poziomie angielskiej 3-4 ligi
a pzpn leci w **** przypomniala mi sie przyspiewka kibicow widzewa jak bylem na meczu "pzpn pzpn jebac jebac pzpn" Wydaje mi sie ze sciagamy do kraju zamalo pilkarzy z poludniowej ameryki jak wczesniej pisaliscie oni tam kochaja ten sport i powinni zarazic tym naszych !! Polska reprezentacja tez nie jest rewelacyjna wcale sie nie zdziwie jak sie nie dostaniemy do ms2006 jak sie co drugi pilkarz łamie to apropo Dudka boruc geniusz dostaje czerwone Kartki jedyny dobry polski pilkarz to Krzynówek. Dobra koncze ten wyklad bo zaraz palpitacji serca dostane...
"Such a lonely day
And it’s my
The most loneliest day of my life..."
SOAD - Lonely Day
And it’s my
The most loneliest day of my life..."
SOAD - Lonely Day
- cooltlenek
- Zaglądający