na szczęście, jury (w przeciwieństwie do większości widzów), ma gust... (chyba, że dostanie w łapkę czy coś...)
dlatego ja jestem niechętna wszelkim konkursom piosenkarskim ocenianym przez widzów (poprzez smsowe czy telefoniczne głosowanie)... bo ludzie najczęściej głosują na osobę//dobry show na scenie oraz pioseneczki pod prysznic... Tymczasem raczej coś innego się liczy.
Ale cóż... Jak chcieli Dodę i Mandarynę na Sopocie, to je mieli (tylko trochę wstyd przed zagranicznymi gośćmi, którzy to widzieli)...
SOPOT
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Sopot.. Mandaryna właśnie zakończyła śpiewanie.. publika szaleje:
-jeszcze raz, jeszcze raz ,jeszcze raz!
Zaśpiewała, skończyła, a publika:
- jeszcze raz
No i tak trzeci , czwarty piąty ...dziewiątyraz...
W końcu już zrezygnowana do publiczności:
- kochani ale ja już nie mam siły
śpiewać...
A publiczność: censored, śpiewaj aż się nauczysz!
-jeszcze raz, jeszcze raz ,jeszcze raz!
Zaśpiewała, skończyła, a publika:
- jeszcze raz
No i tak trzeci , czwarty piąty ...dziewiątyraz...
W końcu już zrezygnowana do publiczności:
- kochani ale ja już nie mam siły
śpiewać...
A publiczność: censored, śpiewaj aż się nauczysz!
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Było, było. W "śmieszne" 

Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
spox, nie da sie wszystkiego przeczytać <browar>
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
No coz... publicznosc wybiera kto ma spiewac, a ze ludziom slon na ucho nadepnal (i to niejednokrotnie) to wybieraja podobnych sobie. I poziom spada. Jak poziom spadnie to spadnie popularnosc sopotu (ciekawe kiedy zaczna tam spiewac disco polo). A jak spadnie to bedzie koniec z sopotem
Chyba ze ktos to krotko za morde wezmie i powie jasno ze glosowac to sobie mozecie, ale sa ludzie ktorych przeznaczeniem jest byc syrena okretowa i oni tu wstepu nie maja.
Chyba ze ktos to krotko za morde wezmie i powie jasno ze glosowac to sobie mozecie, ale sa ludzie ktorych przeznaczeniem jest byc syrena okretowa i oni tu wstepu nie maja.
Hehe, fajnie opisane. w ogóle te festiwale mnie wkurzają: jakies kiczowate, tandetne; gwiazdy - to takie odgrzewane kotlety, dlaczego nie zaproszą kogoś na topie?; prowadzący pod osłoną spontaniczności prezentują swoje wczesniej przygotowane teksty , wyuczone na pamiec, ktore mają w zamierzeniu bawić, a w rzeczywistosci wychodzą zalosnie; no i w koncu ta komercja, pamietam TVN juz w polowie czerwca informowal ze Festiwal w Sopocie odbedzie sie na poczatku wrzesnia; no i jeszcze te spoty reklamowe z zachecianiem do glosowania. Suma sumarum odchodzi mi ochota ogladania czegos takiego
Wróć do „Wszystkie inne tematy”