pani_minister pisze:chwastek pisze:ale czy napisanie tutaj komuś w odpowiedzi, na forum, że jego uwaga o nas jest obraźliwa, i że czujemy się z tego powodu źle
Na privy takie rzeczy się wysyła, nie na forum.
wysłanie na priv takiej uwagi może być nieskuteczne, zaś umieszczenie jej w odpowiedzi na forum i uzyskanie przeprosin - zwyczajnie, najzwyczajniej pouczajace dla innych użytkowników forum.
pani_minister pisze:Rozumiem
nie rozumiesz - ten temat dotyczy kablowania na forum, tutaj, w tym miejscu ... pozwolę go sobie zacytować : "Kablowanie na forum i zgłaszanie postów do moderacji" i odesłać do pierwszego postu autorki tematu
pani_minister pisze:Rozumiem, że w przypadku, gdy na ulicy biją / wyzywają / kradną też nie reagujesz, bo to nie Ciebie biją / wyzywają / okradają i trzeba szlachetny dystans zachować?
rozumiem, że ty, pani_minister, jesteś zwolenniczką szlachetnego kablowania tutaj, na forum

czy jednak mylę sie?
[ Dodano: 2008-09-18, 14:23 ]Andrew pisze:chwastek pisze:"wcinanie się" trzeciej osoby w takiej sytuacji (kablowanie do moderacji) jest dla mnie całkowicie niezrozumiałe - to niefajne zachowanie.
.
Niefajne - ot to udało Ci sie mnie rozsmieszyc
bo nie chciałam nikogo urazić nazywając takie postepowanie tak, jakbym tego chciała - językiem potocznym i dośc dosadnie