Co Was wkurza?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
A mnie wkurza, że kolega zapraszając mnie na imprezę, pisze smsy, zamiast po prostu zadzwonić. Przecież i tak nie odpiszę, bo nie lubię dziergania.
Zresztą i tak nie mogę iść.
I wkurza mnie to, co dzieje się w szpitalach. Przychodzę z tatą na ostry dyżur, a pielęgniarka chce skierowania. <wsciekly>
Na szczęście udało się dostać, ale spędziliśmy tam 5 godzin.
Mój tata na badaniach, ja na poczekalni.
Zresztą i tak nie mogę iść.

I wkurza mnie to, co dzieje się w szpitalach. Przychodzę z tatą na ostry dyżur, a pielęgniarka chce skierowania. <wsciekly>
Na szczęście udało się dostać, ale spędziliśmy tam 5 godzin.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Olivia pisze:bo nie lubię dziergania.![]()
ja też nie lubię pisać na komórce. Męczące strasznie
Co mnie wkurza ? Że do mnie dzwonią z domu jak nie mama to babcia kilka razy dziennie, czy już lepiej się czuje. Jak odpowiem "trochę" to zastanawiają się nad sensem tego trochę i pytają
- ale to tylko trochę czy bardziej ?
Eh

Ostatnio zmieniony 08 gru 2007, 10:09 przez Yasmine, łącznie zmieniany 1 raz.
- ksiezycowka
- Weteran
Ja lubie. Wole niz dzwonienie.Yasmine pisze:ja też nie lubię pisać na komórce. Męczące strasznie.
Wkurza mnie, ze wyplata jest w poniedzialek. Ja chcialam w piatek

księżycówka pisze:Ja lubie. Wole niz dzwonienie.Bo to tam zawsze zostaje cos milego i jak cos to se wlaczasz odbiorcza i czytasz jak cos milego dostales. Poza tym nie zawsze moge odebrac telefon mam cichy strasznie wiec czasem nie slysze co kto mowi do mnie przez komorke. Itd itd.
Ja dostawać sms lubię, ale odpisywać nie lubię
mnie wkurzyła po raz kolejny koleżanka...nie dość, że w nie grzeczny sposób pyta co robię, to dzwoni do mnie o 23 z takimi rzeczami, a na sam koniec nie rozumie zwrotu "Jestem zajęty!" ... teraz znowu przez rok się nie będziemy odzywać 
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Fuck everything that you stand for!...
Mnie wkurza i włos mi się na głowie i brodzie jeży, jak słyszę historie związane z naszą kochaną służbą zdrowia. Tak i w mojej rodzinie jak i znajomych. Wkurza mnie bezczelność i arogancja recepcjonistek i kierowców karetek pogotowia. Plusem jest natomiast reakcja lekarzy. O dziwo.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
- ksiezycowka
- Weteran
Ze moja M. nadal chora.
Ze musze jutro jakies zakupy wieksze zrobic
Ze jest po 22, spalam w nocy 8 h (!!), na zajeciach jeszcze jedna h, a po prostu padam
Ile bym teraz nie spala po prostu sie nie wysypiam i dalej zle czuje, wymeczona jakas taka. Nie wiem co mi jest, ale to nie jest fajne
Ze moja M. nadal chora.
Ze musze jutro jakies zakupy wieksze zrobic
Ze jest po 22, spalam w nocy 8 h (!!), na zajeciach jeszcze jedna h, a po prostu padam
Ile bym teraz nie spala po prostu sie nie wysypiam i dalej zle czuje, wymeczona jakas taka. Nie wiem co mi jest, ale to nie jest fajne
- ksiezycowka
- Weteran
- Maniak
- Weteran
- Maniak
Sir Charles pisze:Wujo Macias pisze:Zapal KENTA golda- papierosy o tak niklej zawartosci syfu, ze to taki troche papieros bez papierosa.
Bez sensu. Niech raczej zapali właśnie jakiegoś taniego mocnego syfa jeśli już.
Zeby sie przekonala, ze to jednak szit jest i nie ma sensu wracac?
Nie, jesli chce zakurzyc to niech ma chociaz z tego jakas frajde.
"księżycówka, napisałem Ci priva"
Elspeth pisze:a ja bym się umówiła ale tym razem w ogóle nawet nie przejmowałabym się spotkaniem z nią
w sumie dzisiaj to nawet się nie zdenerwowałam, czekałam tylko do odpowiedniej pory na smsa sorry nie mogę,bo... i nawet mnie to rozbawiło ;DD bardziej denerwują mnie chyba te z dupy wzięte powody, dla których nie można się spotkać i niezdecydowanie.
Chaos is a friend of mine
księżycówka pisze:Ze nie wiem gdzie jest pi.zdu.
Ze moja M. nadal chora.
Ze musze jutro jakies zakupy wieksze zrobic![]()
Ze jest po 22, spalam w nocy 8 h (!!), na zajeciach jeszcze jedna h, a po prostu padam![]()
RANY

- ksiezycowka
- Weteran
- Maniak
wkurza mnie koleżanka, która notorycznie mnie wystawia. za każdym razem, kiedy się umawiamy, na godzinę przed spotkaniem pisze mi, że nie może, bo coś tam ja juz więcej się z nią chyba nie umawiam, bo szlag mnie trafia.
mnie tez dzis taka jedna wystawila
wkurza mnie, jak ludzie nie rozumieja o co mi chodzi.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”