A jak toto wyglada?Jawka pisze:zaraz po grzywaczach.

Jamniki w sumie TEZ
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
juz bardziej oklepanego nie moglas sobie wybrac?Anula pisze:to bym chciała mieć labradora o czarnej sierści
Anula pisze:Hm, ja się teraz dopiero zorientowałam, że bulterier to to z brzydkim pyskiem
Jak to się może podobać? Z prosiakiem mi się kojarzy.
foxy_lady pisze:juz bardziej oklepanego nie moglas sobie wybrac?
foxy_lady pisze:wyobraz sibie ze TO TO sie moze podobac
Bender pisze:Anula - moja ma normalne futro szorstowlose
Labradory sa szłodzio. SPaniele są szłodzio. Owczarki niemieckie sa szłodizo, husky sa szłodzio ale bulteriery sa ohydne ;Pfoxy_lady pisze:juz bardziej oklepanego nie moglas sobie wybrac?
Ja tez. Wyjatkiem sa yorki. Oczywiscie dopoki szczekac nie zaczna bo to jest groteskowe...ptaszek pisze:nie lubię małych ras psów.... Plącze się to to pod nogami i dużo hałasu robi.
I dobermany. I owczarki niemieckie. A ponad wszystko wszelkiej maści kundle.Anula pisze:U nas oklepane to są właśnie bulteriery, rottweilery i amstafy.
Zna sie ;P I nadal bleBender pisze:bullterier moze wydawac sie brzydki - sugeruje poznac jakiegos osobiscie (ale wychowanego przez normalnego wlasciela)
moon pisze:ale bulteriery sa ohydne
Bender pisze:bulteriery maja rozbudowana muskulature - to sa psy bojwe, na polowania ale niesamowicie przyjacielskie i zywe - jadaja wszystko - szczegolnei lubia dzieci
tarantula pisze:Boksie moje:
http://img204.imageshack.us/my.php?imag ... czyag7.jpg
ptaszek pisze:Nie mów, że te wszystkie boksery są Twoje <zdziwko>
ptaszek pisze:To był mój kochany rudzielec...
runeko pisze:Mnie jakos tez. Moze za bardzo sie slinia...
ptaszek pisze:A to jest argument "przeciw" który słyszę najczęściej i który mnie najbardziej wkurza.
To całe ślinienie nie ma znaczenia przy cudownym charakterze tych spontanicznych, radosnych i mądrych psów [ogólnie].
allllle cudeńko, piękny jest.... rozczulają mnie takie pieski. Daj jescze jakieś jego zdjęcia. Sliczny jest.... zresztą modelka też fajna.Bender pisze:a to maly zboj-Ewok z ksiezyca Endor - sam Han Solo go szkolil
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 164 gości