Co Was wkurza?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Maniak
- Weteran
moja matka <wsciekly> była ze mną dziś w sklepie i nic nie mówiła. Teraz rękawiczki, buty, kurtka i szalik są be i do niczego nie pasują. można je wyrzucić <wsciekly> <wsciekly> <wsciekly>
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
- ksiezycowka
- Weteran
wkurza mnie dzisiejszy dzien. Nie lubie tego. Cala ta szopka z kosciolami i cmentarzami. Wkurza mnie w tym wszystkim to, ze ludzie (spora czesc- np moj ojciec) traktuje ten dzien jako jedyna okazji aby pojechac na cmentarz. Wkurza mnie jeszcze to, ze ludzie ida juz na ten cmentarz zapala znicza i pier.dola o glupotach godzinami. Nawet jezeli ktos chcialby sie pomodlic, pomyslec, to ma utrudnione zadanie, bo z kazdej strony slychac "Olaboga, Krysia, my sie chyba ostatni raz widzalysmy u Danki na weselu" "OOOO, Maciek, ale ty wyrosles. co tam w szkole slychac?"
no. to mnie wkurza
no. to mnie wkurza
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wkurza mnie, że są takie knajpy, w których trzeba płacić za szatnię i to 2 złote!
Oraz wkurza mnie, że są takie lokale, w których w wc w jednej kabinie nie ma drzwi, a w drugiej są drzwi, tylko zamka nie ma, żeby się zamknąć i w spokoju załatwić co trzeba.
Oraz wkurza mnie, że są takie lokale, w których w wc w jednej kabinie nie ma drzwi, a w drugiej są drzwi, tylko zamka nie ma, żeby się zamknąć i w spokoju załatwić co trzeba.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
- ksiezycowka
- Weteran