pani_minister pisze:tym wyraźniej pień widzę
Ups

Ej, ja nie sugerowałam, że to klon
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
pani_minister pisze:im dłużej patrzę na zdjęcie, tym wyraźniej pień widzę
pani_minister pisze:zdjęcia tej kobiety
pani_minister pisze:Eeech.. uszyłam sobie takie coś. I nadal nie mam się w co ubrać, bo mi się nie podoba, a nie wiem, co właściwie chciałabym zmienić... Jedna dobra rzecz, to sznurowanie gorsetu, do którego potrzeba drugiej osoby, bo samemu nie ma mowy. Czuję się, jakby mnie przenieśli 150 lat wstecz
ObrazekObrazekObrazek
Nietwarzowo się dziś czuję, więc nie pokazuję.
Andrew pisze:Byc moze ja sie nie znam - w co powątpiewam
Gosia... pisze:ze względu na różnicę wieku
pani_minister pisze:Jak będzie jeszcze jakieś wesele w okolicy, to sobie kupię - sznurowanie z tyłu też miała gorsetowe, tak, jak mi się podoba, ale dół był zupełnie w stylu lat 50-tych - rozkloszowany, do kolanka, na halkach. Tylko grochów brakowało
hmm dużo jak na top shopMia pisze:czarne jeansy z Top Shopa (60 euro, grrr!).
księżycówka pisze:http://www.allegro.pl/ite...jce_s_2_sz.html
No, że na all można wypatrzeć niezbyt drogie płaszcze! Niby można i nawet za 4 zł, ale kurna nie znam nikogo zdrowego na umyśle kto by takie cuda założył.unlucky_sink pisze:ja? :o W jakiej sprawie?
To nie identyczne?Gosia... pisze:Ten sam krój mam, ale nie wiem czy taki sam materiał.
OkGosia... pisze:Podam Ci jutro dobrze?
na ebayuksiężycówka pisze:No, że na all można wypatrzeć niezbyt drogie płaszcze! Niby można i nawet za 4 zł, ale kurna nie znam nikogo zdrowego na umyśle kto by takie cuda założył.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 88 gości