Mati_00 pisze:"pustynny"
Hmm, a to nie jest pstrągowy? Jeśli tak, to też bardzo lubię na facetach.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Mati_00 pisze:"pustynny"
To jets np moro pustynne:jamaicanflower pisze:Hmm, a to nie jest pstrągowy?
moon pisze:To jets np moro pustynne:
http://www.gumtree.pl/pos...03a.__big__.jpg
Mati_00 pisze:Desert sand ładny kolor, ja na niego kremowy mówię lub beżowy i bardzo lubię![]()
moon pisze:<laser> <ckm2> <snajper> Indygo jest boskie [szkoda ze nie na mnie akurat ale kiedys moj najkochanszy kolor byl! ]
mrt pisze:Ohydny jest różowy. No i niestety - jest to jedyny kolor, do którego mnie żadna moda nie zmusi.
moon pisze:a patrzylam na Deichmanna i ich buty. Moze to moje odczucie ale kiedys mieli na prawde sensowniejsze - jak dopiero wchodzili na rynek.
moon pisze:Jedyny kolor jaki nie zdzierze i wygladam w nich kooooszmarnie to szary - jaki by odcien nie byl
jamaicanflower pisze:Tak w skrócie: na płaszcz nadal zbyt dziecinnie wyglądam.
jamaicanflower pisze:Żółty i fiolet to moje ulubione kolory, a w szafach króluje czerń, zgniła zieleń, biel i szarość - stonowane kolory przez 3/4 roku. Ale jak nachodzi lato, to i ja jestem bardziej kolorowa.![]()
jamaicanflower pisze:łososiowy
c-f pisze:Deichmanna
c-f pisze:oczojebnego pomarańczu
pani_minister pisze:...chyba bardziej w róż wpada, przynajmniej mi się tak zawsze wydawało.
pani_minister pisze:Nigdy nie widziałam tam nawet jednej ładnej - ba, znośnej - pary butów![]()
c-f pisze:pani_minister napisał/a:
Nigdy nie widziałam tam nawet jednej ładnej - ba, znośnej - pary butów
ja tam parę ładnych(w mojej opinii,bo może Tobie właśnie by się nie spodobały) znalazłam,ale ich jakość to po prostu żal po 2-3 m-cach do wyrzucenia no ale jak pisałam wcześniej,po takich cenach nie można się spodziewać dobrych butów.
mrt pisze:Ładny płaszcz widziałam za 150 - to tak dla orientacji jak z tym second-handem.
moon pisze:Ja patrzylam na Deichmanna i ich buty. Moze to moje odczucie ale kiedys mieli na prawde sensowniejsze - jak dopiero wchodzili na rynek.
pani_minister pisze:Desert sand ładny kolor, ja na niego kremowy mówię lub beżowy i bardzo lubię![]()
c-f pisze:a tak ogólnie to dla mnie to od zawsze taki h&m z butami-badziewie i tandeta
moon pisze:c-f napisał/a:
po 2-3 m-cach do wyrzucenia
No u mnie nawet ich buty przy czestych chodzeniu to 2-3 ale lata
Marissa pisze:Ciężko coś znaleźć w Daichmanie, ale ja np lubie ten sklep. Bo czasami znajduje fajne butki. I cenowo przystępne i takie, w których rok pochodze i się nie zniszczą. Ale czasami jak mają kolekcję ,to usiąść i płakać.
c-f pisze:h&m to czysta masówa.można tam znaleźć ciuchy tanie i modne,ale zawsze pół ulicy je nosi.
TedBundy pisze:a co mnie to obchodzi![]()
TedBundy pisze:Może i cały świat to nosić, jak mi ciuch leży
TedBundy pisze:A kto tu bardziej lansić się chce, patrząc na metki
TedBundy pisze:i Wy mi lans zarzucacie
TedBundy pisze:Od czasu do czasu mogę sobie pozwolić na "wyższą półkę", ale... po co?
LauRKa pisze:Nosze to, co mi sie podoba i to w czym sie dobrze czuje.
LauRKa pisze:trendowate, kaczowate, roxowate i funkowate.
Dzindzer pisze:LauRKa pisze:Nosze to, co mi sie podoba i to w czym sie dobrze czuje.
a co jesli te rzeczy okazały by sie bycLauRKa pisze:trendowate, kaczowate, roxowate i funkowate.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 351 gości