Pokaż swoją twarz
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Martyna pisze:To jak wszyscy w kolejce do zdjecia Blażeja, to ja też...
to ja tez
- blacknessie
- Pasjonat
- ForsakenXL
- Maniak
Każdy chce to i ja chcę, toż to już legenda
forsakenxl(a)os.pl [wstawić @ zamiast (a) ofkoz]
Nie łatwiej by już było po prostu dać tutaj to zdjęcie?
forsakenxl(a)os.pl [wstawić @ zamiast (a) ofkoz]
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Nie łatwiej by już było po prostu dać tutaj to zdjęcie?

"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
- kot_schrodingera
- Weteran
ptaszek pisze:Ja za innymi powiem - Blazej30 to z wyglądu normalny, porządny facet! wcale nie brzydki! przeciwnie...
I jakby tak dodać mu kapelusz, szpadę i wbić w kamasze to całkiem trochę jak ten kot na avatarze.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
- ForsakenXL
- Maniak
Zdjęcie Blazeja mnie rozwalilo... najnormalniejszy typ na świecie. Co ty kurde musisz być Bradem Pittem żeby uważać się za "nie-obleśnego"? Ktoś Ci ładne pranie mózgu zrobił, ale masz już tyle latek że powinieneś zdawać sobie z tego sprawę i się od tego odciąć
A Ty jeszcze sam się w to głebiej wpędzasz, mimo że Ci wszyscy dookoła mówią co innego...
A Ty jeszcze sam się w to głebiej wpędzasz, mimo że Ci wszyscy dookoła mówią co innego...
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
~George Bernard Shaw
~George Bernard Shaw
- Sir Charles
- Weteran
Błażej - jesteś bardzo, bardzo podobny do mojego 16-letniego brata (tzn on do Ciebie
), który wcale na brak powodzenia nie narzeka, wręcz przeciwnie... Głowa go nie boli, ale nadmiar jest taki, że by mogła.
Teraz jestem przekonany jak nigdy, że to kwestia pewnosci siebie
[ Dodano: 2006-03-04, 12:07 ]
Właściwie, to mój brat ma jeszcze dość mocno odstające uszy, których Tobie brak

[ Dodano: 2006-03-04, 12:07 ]
Właściwie, to mój brat ma jeszcze dość mocno odstające uszy, których Tobie brak
soul of a woman was created below
- ForsakenXL
- Maniak
Tak w ogóle zauważyłem że jego twarz za cholere nie pasuje do człowieka, którego wykreował na forum. po prostu zwichnieta psychika i wręcz na siłę robienie z siebie kogoś kim sie nie jest
Dokładnie.
Zresztą dziewczyny mówiły tu już nie raz (i to nie odnośnie Błażeja), że gośc może być brzydal, ale może mieć coś w sobie co je przyciąga. To coś to właśnie pewność siebie i świadomość własnej wartości. Nawet najpiękniejszy będzie mało atrakcyjny kiedy będzie się zachowywał jak dzwonnik z Notre Dame...

Dokładnie.
Zresztą dziewczyny mówiły tu już nie raz (i to nie odnośnie Błażeja), że gośc może być brzydal, ale może mieć coś w sobie co je przyciąga. To coś to właśnie pewność siebie i świadomość własnej wartości. Nawet najpiękniejszy będzie mało atrakcyjny kiedy będzie się zachowywał jak dzwonnik z Notre Dame...
~George Bernard Shaw
~George Bernard Shaw
- ForsakenXL
- Maniak
Nie będziemy nadużywać jego zaufania, bo się chłopak całkiem zamknie w sobie
Podaj tu swój mail, sam Ci wyśle ![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
~George Bernard Shaw
~George Bernard Shaw
- blacknessie
- Pasjonat
- Maniak
Problem z Błażejem jest taki, że teraz pewnie napisze "pocieszacie mnie tylko" i dalej nie uwierzy. Jak to go nie przekonuje to tylko wizyta u specjalisty może jeszcze pomóc w tym wieku. Chłop ma problem, który sam sobie stworzył, bo mu koleżanka w podstawówce powiedziała że jest brzydki 
~George Bernard Shaw
~George Bernard Shaw
ForsakenXL pisze:bo mu koleżanka w podstawówce powiedziała że jest brzydki
Pewnie sama jest brzydka, ale przerzuca na innych swoje kompleksy.
Błażej, ja nigdy nic nie piszę, by pocieszyć. Nie jest źle, co nie znaczy, że nie może być lepiej.

"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Blazej a mi bys przeslal?
taurus86@vp.pl
taurus86@vp.pl
ForsakenXL pisze:i wręcz na siłę robienie z siebie kogoś kim sie nie jest
bo tak jest. On to robi na sile. Probuje nam cos wmawiac. Jest sztuczny. Kreuje sie na nieudacznika.
Sir Charles pisze:Głowa go nie boli, ale nadmiar jest taki, że by mogła.
ja jestem ciekawa kogo glowna powinna bardziej bolec. Ciebie czy brata ;P ?
- kot_schrodingera
- Weteran
Dziękuje wszystkim za tak łaskawe oceny. Nieco zbyt łaskawe. To potrosze moja wina. Po moich postach pewnie spodziewaliście się kogoś a la "maska". Życie jednak nie jest tak proste. Myślę że najbliższa prawdy jest Olivka. Resztę opini trktuję z rezerwą. Nie zgadzają się z innymi opiniami typu:"jak cie widzę to jestem za aborcją", "nie moge ci dać mojego telefonu.Zgubiłam. A domowy zepsuł mi się"itp. trzeba czegoś więcej żeby zakochać się w człowieku niż jego przeciętny wygląd...
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Wróć do „Wszystkie inne tematy”