Co jest teraz trendy?

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
_normalna_
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: _normalna_ » 08 maja 2007, 21:18

Mati_00 pisze:ale 2pac napisał je i nagrał wokal przed śmiercią...

ja Cie proszę na 10 płyt... bidulek pewnie nie wychodził ze studia tylko śpiewał i spiewał i nagrywał muzyczke na casio, kurcze kiedy on miał czas do tego getta jeździć i kiedy on se te dziary zrobił <evilbat>

widziałam ostatnio parke na spacerze i mieli obydwoje czerwone pumki wyglądali dziwnie i jakoś po tym doświadczeniu: czerwonym butkom mówimy stanowczo nie :)
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 08 maja 2007, 21:23

_normalna_ pisze:ja Cie proszę na 10 płyt... bidulek pewnie nie wychodził ze studia tylko śpiewał i spiewał i nagrywał muzyczke na casio,

jeśli nie wiesz to nie mów...

_normalna_ pisze:kurcze kiedy on miał czas do tego getta jeździć i kiedy on se te dziary zrobił <evilbat>

on się dość w nim wychował...

ehhh...

_normalna_ pisze:czerwonym butkom mówimy stanowczo nie :)

no! tu się z Tobą zgodzę
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Awatar użytkownika
SaliMali
Weteran
Weteran
Postautor: SaliMali » 08 maja 2007, 21:24

a ja jednak z czerwonego niestety rezygnuje, tylko z jeden bluzki nie bo ma najladniejszy dekolt z moich wszytskich bluzeczek i niesamowiscie sie sobie w niej podobam, wiec ja bede nosila.

U mnie w miescie normalnie wysyp czerwonego. Na ludziach, na wystawach w sklepach <chory>
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 08 maja 2007, 21:46

madziorka.m pisze:U mnie w miescie normalnie wysyp czerwonego.

hmm...partia jest z nich dumna ;)
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 08 maja 2007, 22:11

madziorka.m pisze:no wlasnie sek w tym, ze mi tez sie podobaly, ale niestety nie klupie sobie, bo jednak nie lubie miec tego samoego co wszyscy dookola. Gdyby nie to, ze teraz taka moda na czerwone to na pewno bym sie skusila.
Ja rozumiem, że można tak mieć z brązowymi, ale czerwonymi? Przecież tak charakterystyczne buty można nosić tylko wtedy, kiedy są modne, bo inaczej będzie się wyglądać jak pajac.

Wyobraźcie sobie, że są modne duże cekiny na ciuchach. Jeżeli wychodzą z mody, to nie wyobrażam sobie paradowania w czymś takim po mieście.

Takie moje podejście.

[ Dodano: 2007-05-08, 22:14 ]
A poza tym to nie wiem, skąd raptem ktoś wymyślił modę na czerwone buty. Nie czerwone są modne, tylko z kokardkami, w dowolnym kolorze. Czerwone bez kokardek albo nie na platformach, albo nie w postaci balerinek, są niemodne.
Awatar użytkownika
pani_minister
Administrator
Administrator
Postautor: pani_minister » 08 maja 2007, 22:20

Uwielbiam czerwony ostatnimi czasy <aniolek> A szczególnie nasycony, głęboki karminowy odcień, choć jaskrawym też nie pogardzę. Buty mam jedne czerwono-czarne i więcej mi nie potrzeba. Wystarczą mi czerwone kanapy, czerwony laptop i torba na niego, czerwone dwie torebki, czerwony fotel przy biurku, czerwono-kremowa pościel, czerwono-czarny mp-plejerek, czerwono-biały ku beczek i kilka sztuk czerwonej odzieży. Oraz kilka dodatkowych czerwonych gadżetów :D
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 08 maja 2007, 22:25

Ja też lubię czerwony, ale musiałam się przemóc swego czasu. Byłam chowana w pokoju z czerwonymi dodatkami, a zważywszy na to, że z natury jestem choleryczką, to wiecznie wkurzona chodziłam :D

Mój brat ma żółty :D
Awatar użytkownika
jamaicanflower
Maniak
Maniak
Postautor: jamaicanflower » 08 maja 2007, 22:31

c-f pisze:a idźcie,kokardkofoby :P

Tu jestem - kokardkofil :D Byle z umiarem.
madziorka.m pisze:teraz taka moda na czerwone to na pewno bym sie skusila. Nawte zla jestem bo sobie czerwona torbe kupilam, taka troche sportowa i teraz mi glupio ja nosic, bo wszedzie dookola czerwien. ja tak nie lubie.

O! Nie wiedziałam, że czerwień jest modna i raczej nie widzę tego na ulicach, za to powiedziałabym, że wzmożoną popularnością cieszy się w tym sezonie kolor zielony. Ale na mnie nie patrzcie, ja się nie znam na modzie, dopóki mnie ona nie osaczy. :D A skoro czerwień jest modna, to fajnie, bo mam niezwykle twarzową bluzeczkę w tym właśnie kolorze. :) W ogóle ładnie mi w czerwieni, nie wiem czemu wspomniana bluzeczka to jedyny czerwony akcent w mojej szafie...
// Life is...
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 08 maja 2007, 22:31

Czerwony i czarny to moje ulubione kolory. I na szczecie m i w nich dobrze. <aniolek>
Ale butow czerwonych bym nie chciala. Sukienki, bluzki, spodniczki - tak.
I to wszystki e odcienie - od krwistego po bordo :D
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 08 maja 2007, 22:32

Ja widze duuuuuuuuuuuuuuzo czerwonych plaszczy na wiosne. Epidemia <boje_sie>
Awatar użytkownika
pani_minister
Administrator
Administrator
Postautor: pani_minister » 08 maja 2007, 22:35

Ja mam biały. Do czerwonej torby - patriotyczna rewelacja :D
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 08 maja 2007, 22:37

Yasmine pisze:Ja widze duuuuuuuuuuuuuuzo czerwonych plaszczy na wiosne. Epidemia
Bo może takie do H&M rzucili <hahaha>

Ja mam z płaszczy przed kolano z paskiem dwa: beżowy i czarny z podszewką w kratkę (klasyczny Burberrys'). A długich mam od cholery, ale niemodne i nosić nie będę. Chyba że na jakiś bankiet założę.

[ Dodano: 2007-05-08, 22:41 ]
Swoją drogą fajny sklep z butami wyczaiłam :P Chyba tylko tam będę się zaopatrywać. Ostatnio z mamą jak wpadłyśmy, to wyniosłyśmy pięć kartonów. A nie zapowiada się, żeby to był koniec, bo jeszcze mnóstwo cudnych zostało i ciągle nowe dowożą. Sklep zabójczy - faceci powinni prowadzać swoje dziewczyny przynajmniej pięć kilometrów od niego :D
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 08 maja 2007, 22:42

ja tam lubię H&M :]
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
pani_minister
Administrator
Administrator
Postautor: pani_minister » 08 maja 2007, 22:42

mrt pisze:czarny z podszewką w kratkę (klasyczny Burberrys')

O, taki też mam. z paskiem zawiązywanym, bez sprzączek żadnych. Tylko ostatnio jakoś nie mam ochoty czerni nosić <hmmm>
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 08 maja 2007, 22:45

TedBundy pisze:ja tam lubię H&M
Ja do tego nic nie mam, ale z jednej strony broni się oryginalności, a z drugiej - ubiera w H&M, gdzie jest czysta masówa.

Poza tym ja lubię, jak na ciuchach widać piniondz :D Wolę markową rzecz w lumpexie wyczaić (chociaż mistrzynią w tym nie jestem), niż też płacić grosze, ale za tandetne szmaty.

Ostatnio przekonałam się, że second-handy nie są takie złe. No ale ten, co mi pasuje, wcale taki tani nie jest :|
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 08 maja 2007, 22:48

W HM-ie tanich ciuchów raczej nie widzę. Niższa klasa średnia, IMO :)
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/

http://michalpasterski.pl/

http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 08 maja 2007, 22:49

czerwone? hmm..ja czerwono - granatową bluze umbro mam na rower...i jedna z moich bluz kapturowych ma czerwone "Wnętrze" :P ...

aa...no i czerwone bokserki xD
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 08 maja 2007, 22:51

TedBundy pisze:W HM-ie tanich ciuchów raczej nie widzę.
Słucham?!

Zdaje się, że mamy inne pojęcie taniości :|
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 08 maja 2007, 23:01

mrt pisze:a mam z płaszczy przed kolano z paskiem dwa:
A ja plaszczy nie mam wcale. Ani jednego. A dobrze mi tylko w tych przed kolano.
mrt pisze:Swoją drogą fajny sklep z butami wyczaiłam :P
Namiar? :> <aniolek>
mrt pisze:No ale ten, co mi pasuje, wcale taki tani nie jest :|
Jak cenowo tak mniej wiecej?
TedBundy pisze:HM-ie tanich ciuchów raczej nie widzę.
Oj zdarzaja im sie, zdarzaja. Ale za to jakosc maja... :/ Nie wiem to co widzialam to mnie rozwalilo kiedys. meska czarna koszula byl apotrzebna dl amojego - to szukamy. A tam [w H&M] 119 zł za koszulę czarna do ktorej wszystko sie czepialo i byla z 100% poliester zdaje sie <boje_sie> padlam.
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 08 maja 2007, 23:11

moon pisze:Jak cenowo tak mniej wiecej?
Np. żakiety jakieś 60 zł. No ale to nówki z metkami i marki typu DKNY :D

Namiar na buty dam, ale nie na forum <foch> I są różne, tanie też :) I same trendy :D
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 08 maja 2007, 23:14

mrt pisze:Np. żakiety jakieś 60 zł. No ale to nówki z metkami i marki typu DKNY :D
To nie tak zle. U mnie gdzienigdzie to spodniczki Marks&Spencera sa w podobnych cenach.

Choc ja zazwyczaj wpierw kupie a potem odkrywam metke dopiero - zawsze mam spojrzec i zapominam. Patrze tylko na sklad zawsze. :)
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 08 maja 2007, 23:15

Ładny płaszcz widziałam za 150 - to tak dla orientacji jak z tym second-handem.

No ale to i tak o niebo taniej niż normalnie. A H&M to sklep dla małolactwa, które z kieszonkowego kiecki kupuje. Moon może w tym jeszcze latać, ale od pewnego wieku, to jednak wypada kupić porządną koszulę, a nie tandetę. A ja to w ogóle tam nic ciekawego nie widzę. Za stara jestem może :)
Awatar użytkownika
Nola
Maniak
Maniak
Postautor: Nola » 08 maja 2007, 23:16

mrt pisze:Mój brat ma żółty :D

też mam żółty i jestem zadowolona,jakoś zawsze mi ten kolor nastrój poprawia :) najchętniej przemalowałabym na bardziej oczojebny.czerwieni bym chyba raczej nie zniosła na ścianie.najbardziej nie trawię jednak sterylnej bieli i szpitalnej zieleni <belt>

jamaicanflower pisze:wzmożoną popularnością cieszy się w tym sezonie kolor zielony.

hmm,nie słyszałam.po lekturze głupich babskich gazet wiem,że modny ma być żółty(chciałabym nosić bardzo,ale mi nie pasuje :/) i indygo.czy ktoś zna bardziej obrzydliwy kolor od indygo? :|

mrt pisze:Swoją drogą fajny sklep z butami wyczaiłam :P Chyba tylko tam będę się zaopatrywać. Ostatnio z mamą jak wpadłyśmy, to wyniosłyśmy pięć kartonów. A nie zapowiada się, żeby to był koniec, bo jeszcze mnóstwo cudnych zostało i ciągle nowe dowożą.

a ceny jakie są?chyba się wybiorę na wycieczkę do warszawy :P

mrt pisze:TedBundy napisał/a:
ja tam lubię H&M
Ja do tego nic nie mam, ale z jednej strony broni się oryginalności, a z drugiej - ubiera w H&M, gdzie jest czysta masówa.

mrt pisze:TedBundy napisał/a:
W HM-ie tanich ciuchów raczej nie widzę.
Słucham?!

co prawda to prawda-h&m to czysta masówa.można tam znaleźć ciuchy tanie i modne,ale zawsze pół ulicy je nosi.w Polsce to się w h&m-ie ubierają głównie studentki,bo można znaleźć coś taniego,starsze i muszące się ubierać elegancko,nie znajdą dla siebie zbyt wiele,bo po ich ciuchy są marnej jakości,czasem na wieszaku wyglądają jakby się miały rozlecieć,a co dopiero po założeniu i wypraniu :| dla Polaków to chyba nadal dość drogi sklep,w innych europejskich państwach to najtańsza sieciówka-ceny są tam identyczne(miałam okazję 2 tygodnie temu sprawdzić w Pradze),ale wiadomo,że np. Niemcy zarabiają więcej ,więc też inaczej ten sklep postrzegają.i co zauważyłam będąc w Czechach akurat-mają w h&m-ie większy wybór i ciuchy jakieś ładniejsze :/.
Chaos is a friend of mine
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 08 maja 2007, 23:21

c-f pisze:a ceny jakie są?chyba się wybiorę na wycieczkę do warszawy
Różniste. Dla każdego coś dobrego :) My z mamą zostawiłyśmy prawie 1800 w tym sklepie za 5 par, ale widziałam naprawdę ładne buty już od 55 zł, tyle że w środku nie były z takiej porządnej skóry, no i wykończenia trochę słabe.

[ Dodano: 2007-05-08, 23:23 ]
c-f pisze:czy ktoś zna bardziej obrzydliwy kolor od indygo?
Indygo jest bardzo ładny. Ohydny jest różowy. No i niestety - jest to jedyny kolor, do którego mnie żadna moda nie zmusi. Mam jedną różową apaszkę, a w ciągu życia miałam jeszcze tylko jedną różową bluzkę wiązaną w talii (rany, kiedy to było modne! :D ).
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 08 maja 2007, 23:25

mrt pisze:Moon może w tym jeszcze latać
Ja od nich to tylko chyba skarpetki mam i jakies gatki akurat. ;P
mrt pisze:A ja to w ogóle tam nic ciekawego nie widzę.
Ja w wiekszosci sklepow tak mam....
c-f pisze:czy ktoś zna bardziej obrzydliwy kolor od indygo? :|
<laser> <ckm2> <snajper> Indygo jest boskie [szkoda ze nie na mnie akurat ale kiedys moj najkochanszy kolor byl! ] !!
c-f pisze:Niemcy zarabiają więcej ,więc też inaczej ten sklep postrzegają.i co zauważyłam będąc w Czechach akurat-mają w h&m-ie większy wybór i ciuchy jakieś ładniejsz
Ja patrzylam na Deichmanna i ich buty. Moze to moje odczucie ale kiedys mieli na prawde sensowniejsze - jak dopiero wchodzili na rynek. ja tam ostatnio [no w zimie] to cala sciane bialych kozaczkow widzialam np :| Masakra jakas. Za to jak weszlam na ich niemiecka strone to o dziwo nieco innei ladniejsze te buty byly...

[ Dodano: 2007-05-08, 23:27 ]
mrt pisze:Ohydny jest różowy.
W bladym mi tez dobrze :D

Jedyny kolor jaki nie zdzierze i wygladam w nich kooooszmarnie to szary - jaki by odcien nie byl :/
Awatar użytkownika
jamaicanflower
Maniak
Maniak
Postautor: jamaicanflower » 08 maja 2007, 23:27

Tak w skrócie: na płaszcz nadal zbyt dziecinnie wyglądam. Nie pamiętam, bym kupowała sobie cokolwiek z garderoby (mówię o 1 sztuce czegoś), co przekroczyłoby kwotę 100 zł - poza kreacją na studniówkę :/ Nie mam nic firmowego, poza bluzeczką, którą niedawno nabyłam na allegro, co też tłumaczy w pewnej mierze poprzednie zdanie. :)
c-f pisze:też mam żółty i jestem zadowolona,jakoś zawsze mi ten kolor nastrój poprawia :)

<zakochany> Żółty i fiolet to moje ulubione kolory, a w szafach króluje czerń, zgniła zieleń, biel i szarość - stonowane kolory przez 3/4 roku. Ale jak nachodzi lato, to i ja jestem bardziej kolorowa. :)
hmm,nie słyszałam.

Też nie słyszałam, to takie moje uliczne obserwacje ;)
c-f pisze:indygo

Ke? :D
// Life is...

WysypiskoLudzkichSił

iZałzawionyKrzakPytań

międzyMarzeniami,ASnem

chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy

jakiŚwiatBezNocy

więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia

...but a dream //
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 08 maja 2007, 23:30

moon pisze:szary

co? ja mam wszystkie bluzy kapturowe w tym kolorze :D ciemny szary jest świetny ;)

ja ostatnio lubie kolor "pustynny" :P a na moro "pustynne" choruje od dawna, ale nie ma fajnych bojówek w tym kolorze
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 08 maja 2007, 23:30

moon pisze:Jedyny kolor jaki nie zdzierze i wygladam w nich kooooszmarnie to szary - jaki by odcien nie byl
Jak moja mama :D W każdym szarym wygląda jak wyprana mysz <hahaha> I jej życiowa tragedia polega na tym, że ona kocha szary kolor, a nie może w nim chodzić :D
Awatar użytkownika
jamaicanflower
Maniak
Maniak
Postautor: jamaicanflower » 08 maja 2007, 23:30

moon pisze:mrt napisał/a:
Ohydny jest różowy.
W bladym mi tez dobrze :D

Też mi ładnie, ale nie lubię go, toteż w "luziowym" tylko sypiam. :D
// Life is...

WysypiskoLudzkichSił