Nie mam ciśnienia, spokojnieMati pisze:spokoooojnie.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
brzmi jak początek kolejnego odcinka dr Houseksiężycówka pisze:Ta ręka mi puchnie
Marissa pisze:Zostałam ciocią
Nemezis pisze:Zepsułam sobie nogę. Teraz o kulach nie wiem ile będę śmigać. Co za pech, całe wakacje zmarnowane
Mijka pisze:Weekend udany, mam nadzieję, że jutro też wszystko sprawnie pójdzie. Zabieram się za robotę, jutro ktoś się nieźle napracuje, żeby wszystkie oznaki nieprzespanej nocy zatuszować.
Imperator pisze:To do spania. Tej nocy się wyśpij.
Blazej30 pisze:a ja się bardziej martwię o testy psychologiczne <boje_sie>
A to ktokolwiek wierzy, ze pi..zdzielak sie do policji dostanie?lollirot pisze:Mati, chlanie na umór nie utrudnia Ci nieco przygotowania się do testów sprawnościowych?
Wujo Macias pisze:Mati,nie byliśmy umówieni na kolację?
księżycówka pisze:i jeszcze wieczorem wyjeżdżam do mojego M. na kilka dni na Kaszuby
a wyobrażasz sobie jak młody po powaleniu blokersa który wyrwał babci podchodzi do niego i z miną jak po łyknięciu kielonka octu wyciąga magum 44 i mówi:Wujo Macias pisze:A to ktokolwiek wierzy, ze pi..zdzielak sie do policji dostanie?
Wiem o czym myślisz śmieciu: "Strzelił sześć razy czy tylko ?" Szczerze mówiąc, w tej całej zabawie straciłem rachubę. Ale zakładając że to Magnum.44, najpotężniejsza broń krótka na świecie, może elegancko odstrzelić ci głowę... musisz sobie zadać pytanie: "Czy mam dziś szczęście?" Masz śmieciu?
księżycówka pisze:Blazej30, Ty już naprawdę nie masz na czym odreagowywać swoich porażek życiowych?
Marissa pisze:lollirot napisał/a:
Imperator napisał/a:
bo Mati będzie z fajną laską u boku chodził.
Ale raczej nie na patrolach
A dlaczegóż by nie? Zdarzają się fajne laski na patrolach.
księżycówka pisze:Tzn wg większości ludzi, których znam, bo ja to wszystko krytykuję akurat z sobą na czele
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 217 gości