[ Dodano: 2006-07-06, 15:40 ]
Hardcore, po prostu Hardcore, sympatyczny ty zboczuszka
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Sir Charles pisze:Foxy - drapieżna kobita, chociaż miewa fochy, to umie je przekuć w swój atut. Wielbicielka psów i bodyartuOd kiedy pamiętam, zawsze miała avatary najwyższej klasy. Zawsze też imponowało mi jak dba o wygląd postów wstawiając oryginalne emotki albo modyfikując czcionkę
Albo nieźle tańczy, albo byłem cholernie pijany. Chociaż najprawdopodobniej i jedno i drugie
Hardcore pisze:lisiczka - mimo, że widziałem się z nią tylko 2 razy na pifku [i jaszcze w jednej sprawie - przyp red.] to uwielbiam ją jak starszą siostrę. Jest to dla mnie typowa faworytka tego forum. Jest jedną z osób dzięki którym w ogóle tu zaglądam. Jest do tańca i do różaca. Ma fajnego faceta, którego pozdrawiam! Ma śliczny uśmiech, kolczyk w języku i fajowski tatoo
Świetny kompan na imprezkę i na piwko w pubie. Jest przemiła i kochana. Czasami potrafi komuś pojechać ale chyba mamy taki niepisany pakt, że sobie nie potrafimy nic złego powiedzieć nawet jak nie zawsze się zgadzamy
Gorąco ją pozdrawiam i śle buziaki bo jest po prostu świetna!
to taka wzajemna motywacja, żeby czytać te wszystkie nawet nudne postyfoxy_lady pisze:Hardcore, trust me, ale odkad jestes tu znow, zaglądam i ja. cos w tym jest
Hardcore pisze:to taka wzajemna motywacja, żeby czytać te wszystkie nawet nudne posty
moon pisze:foxy_lady, pierwsza straszna baba tego forum. Pamietam do tej pory jej jej sie balam i jak mnie nie znosilaJak szlam na pierwsze forumowe spotkanie tom sie trzesla jak galeretka truskawkowa normalnie. Ale szok - cala z tego wyszlam. I jak sie okazalo Foxy to bardzo mila i ładna kobieta. Sie czasem zgadzamy w roznych kwestiach czasem nie, ale i tak bardzo pozytywne fluidy od niej zalatuja
A no i dziekuje za pasekJedyny jaki mi sie w zyciu podobal i podoba - serio
Bash pisze:zenon, jakos nie podchodzi mi jego humor. W ogóle posty mało treściwe o znikomej liczbie słów.
Haro pisze:Jesli mam byc szczery, to zawsze marzylem zeby miec starsza od siebie siostre. I jesli mialbym wybierac jaka mialaby byc - to wlansie taka jak Mona!
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 315 gości