Z tego ze przypominam zombie czy ze do szkoly musze jechac prosto po 8h pracy na kolejne 6h? ;DDImperator pisze:Cieszę się z tego niezmiernie.
Co Was cieszy?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
Z tego, że spałaś jak dziecko. Na trzy możliwe odpowiedzi wybrałaś dwie błędne. ;P
Szef Cię docenił?
księżycówka pisze:Dzis w koncu poczulam sie kurna pewna siebie, kompetentna i w ogole na swoim miejscu.
Szef Cię docenił?
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
- ksiezycowka
- Weteran
cieszy mnie, że kolega mojego faceta uczy go gotować, bo mój jest raczej z cyklu tych kanapki+jajecznica
ja przez skype'a kibicuję i niby to przypadkiem wdycham rozmarzona, jak to by było cudownie, gdybym wracając późno do domu zastała obiad albo romantyczną kolację na stole. i z odpowiednią dozą ostentacyjności zamyślam się tęsknie, kiedy mówi, że jakiś kolega umie gotować. ja osiągnę cel, on będzie z siebie dumny i wszyscy będą szczęśliwi ;DD

pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
- Weteran
- Pasjonat
- Weteran
Ta noc nadchodzaca! Co to bedzie za noc! Az mnie cierki przechodza jak pomysle!
Niby wypadaloby jutro isc na jakis wyklad czy cos, ale... tak naprawde nie musze. Nie musze wstawac rano!
Dzis wieczor wylaczam domofony, telefony - wszystko! I ide spac w gleboki wspanialy sen! Dopoki sama sie jutro nie obudze z siebie to nie wstaje! Zadna sila mnie nie ruszy nawet jesli oznacza to ze obudze sie np po 20 h ;DD
Niby wypadaloby jutro isc na jakis wyklad czy cos, ale... tak naprawde nie musze. Nie musze wstawac rano!
Dzis wieczor wylaczam domofony, telefony - wszystko! I ide spac w gleboki wspanialy sen! Dopoki sama sie jutro nie obudze z siebie to nie wstaje! Zadna sila mnie nie ruszy nawet jesli oznacza to ze obudze sie np po 20 h ;DD
- ksiezycowka
- Weteran
księżycówka pisze:Ze tak se poszperalam troche i widac ze bum studencki minal pod wzgledem mieszkan. Z miare dobra lokalizacja, 2 male pokoiki idzie juz wynajac za ok 1300 zł
Jaja. Jak patrzyłem ostatnio, to u nas we wcale nienajlepszej lokalizacji 1500 za 2 pokoje. Ci ludzie mają chyba tylko monety przed oczami.

A mnie cieszy fakt, że krakowscy forumowicze potrafią sie bardzo spontanicznie umówić i spotkać o... 1 w nocy.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Imperator pisze:A mnie cieszy fakt, że krakowscy forumowicze potrafią sie bardzo spontanicznie umówić i spotkać o... 1 w nocy.
super
u mnie wszyscy spia, a optymalna godzina jest 18, lol
cieszy mnie, ze dorrwe ten kaszkiet, chocby mieli mi go sciagac z Krakowa albo Gdanska, pfff. sie uparlam
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- ksiezycowka
- Weteran
I to ze samo przez se mam impreze urodzinowa - ja nawet nie chcialam
a ja zawsze chcialam miec taka niechciana
ja miałam taką na 17 urodziny(nie chciałam ich robić akurat). do samego końca nic nie wiedziałam, niczego nieświadoma poszłam z koleżankami do domu kumpla,bo one niby chciały cś mu oddać :-) weszłam, a tam wszyscy czekali na mnie z tortem i szampanem

Chaos is a friend of mine
ja zwykle takie organizowałam
w ogole lubie organizowac imprezy.
cieszy mnie kino dzis i to jutro.
ze koledzy mnie ubostwiaja i moge im palakc na ramieniu, jak zachodzi potrzeba.
[ Dodano: 2007-11-26, 16:06 ]
cieszy mnie ze w weeekend jade z mama na gielde bizuterii do spodka

cieszy mnie kino dzis i to jutro.
ze koledzy mnie ubostwiaja i moge im palakc na ramieniu, jak zachodzi potrzeba.
[ Dodano: 2007-11-26, 16:06 ]
cieszy mnie ze w weeekend jade z mama na gielde bizuterii do spodka

kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- ksiezycowka
- Weteran
Zarabiste! Zesmy na duza porcje w 3 osoby sie tak rzucili ze w 5 minut jej nie bylo ;DDMarissa pisze:Pyszne są ;DD
Aż mi ślinka cieknie na samą myśl.
Czemu akurat nasze?Marissa pisze:Cieszy mnie szczęście księżycówki i Imperatora - sama nie wiem dlaczego - chyba taki humor mam.

[ Dodano: 2007-11-26, 17:50 ]
Ze mam troche lepszy humor mnie cieszy i ze mam cieply posilek i ksiazke i w ogole.
Ja od tego mam moja M.Mia pisze:ze koledzy mnie ubostwiaja i moge im palakc na ramieniu, jak zachodzi potrzeba.
- ksiezycowka
- Weteran
Bo wy mi się nawineliście
Aha ;DD Tak sie zdziwilam bo duzo ludzi wkolo szczesliwych no, a ja np dzis mam wisielczy humor i tak dziwnie no ;P
Oj tam, próbuje być miła ;DD
A w ogóle to mnie niesamowicie cieszy fakt że w sobotę piłam z takimi dwoma świetnymi kolesiami. I że ktoś mnie nazywa "piękną" i "najdroższą" - to strasznie miłe jest. I to że mi się szykuje pierwsza kolacja z facetem za 2 tyg.

Wróć do „Wszystkie inne tematy”