Jawka pisze:Hardcore, lat mam 19-naście (jeszcze:P), a mieszkam niedaleko Łodzi
Dzięki za odpowiedź, jeśli mógłbym coś sugerować to na tym forum nie musisz sie bardzo ukrywać...
... i tak jeszcze wadniesz do Wawki na piwko przy okazji jakiegoś małego forumowego spotkania

(ostatnio widzę, że coraz większe te spotkania... nie to co nasze pierwsze spotkanie ewer - to były czasy)
[ Dodano: 2006-06-29, 22:17 ]coś się forum buntuje Mav...

kurde napisałem posta i go nie ma

no to jeszcze raz:
Mona - prawie jak "Mona Lisa" (właśnie zmieniłaś nick)

, nastolatka z ducha i wyglądu mimo, że na "żywca" spotkaliśmy się tylko raz (ale wiele dni i wieczorów wspólnie spędzonych na forum) to mogę powiedzieć, że to wspaniała osoba, bardzo życzliwa, ciepła i serdeczna (nie ściągałem od Ciebie jakby co

).
No i jedna z moich ulubionych forumowiczek!
[ Dodano: 2006-06-29, 22:18 ]NO CO JEST?????? mimo, że piszę po Monie to dopisuje mi do poprzedniego mojego posta....
MAV ratunku!!!
[ Dodano: 2006-06-29, 22:20 ]Mona pisze:Hardcore - ciepły, serdeczny i świetny Kompan browarowy. Dobrze, że już wrócił, Włóczykij jeden <browar>
dziękuję tak w ogóle... napisałem jakby co odpowiedź na Twój temat tylko w poście powyżej zrobiło edycję nie wiem czemu...
mam nadzieję, że teraz będzie ok
[ Dodano: 2006-06-29, 22:25 ]ech co się stało?! w każdym razie jeśli będzie już ok to look na poprzedni mój post (zobaczcie kiedy wysyłałem te edycje

)
[ Dodano: 2006-06-29, 22:31 ]....może teraz zadziała