Uzaleznienie
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- Krzych(TenTyp)
- Weteran
- Weteran
- Weteran
Bo to nie jest tak, że człowiek palący od razu traci kondycję!
Ja znam wielu ludzi, którzy palą ale są sportowcami. Kondycję mieli zanim zaczeli palić i nawet jak palili to ją utrzymali ćwiczeniami.
Ale jeśli ktoś np trochę ćwiczył, przestał i zaczął sporo palić to wiadmo, że nawet dobiec do autobusu mu ciężko (jak mi np
).
Ja znam wielu ludzi, którzy palą ale są sportowcami. Kondycję mieli zanim zaczeli palić i nawet jak palili to ją utrzymali ćwiczeniami.
Ale jeśli ktoś np trochę ćwiczył, przestał i zaczął sporo palić to wiadmo, że nawet dobiec do autobusu mu ciężko (jak mi np
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Maverick pisze:Co nie zmienia faktu ze jakby nie palili to kondycje mieliby duzo lepsza. I nie sadza, aby zawodowi sprotowcy, ci ktorzy licza sie na swiecie, palili papierosy.
wiesz kim jest (nie pamietam jak ma na imie) Ljunberg - to podstawowy rozgrywajacy silnej reprezentacji futbolowej Szwecji - koles pali papierosy i wcale tego nie ukrywa, co wiecej twierdzi ze dzieki nim moze biegac jeszcze wiecej - w to akurat rzecz jasna nie wierze, co jednak nie zmienia faktu ze w kazdym meczu facet zapiernicza jak dziki z jednego konca boiska na drugi - widac jakos mozna
- ksiezycowka
- Weteran
skręca mnie, ciśnie, miażdży, ciągnie, ale moja wola narazie wygrywa...
już było kilka krytycznych momentów nawet, ale trza być twardym nie mientkim :!:
Chce mi sie jarać MORDĄ!!!!!!!!!
już było kilka krytycznych momentów nawet, ale trza być twardym nie mientkim :!:
Chce mi sie jarać MORDĄ!!!!!!!!!
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

- ksiezycowka
- Weteran
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Zawsze można powiedzieć, że jest się w trakcie rzucania 
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- Mroczny Piskacz
- Maniak
dopisuje sie do osob nie palacych, z czego sie bardzo ciesze, kosztowny i nie przyjemny nalog :okulary:
aczkolwiek musze sie przyznac ze w sylwestra dalem sie namowic zeby sprobowac tytoniu z fajki wodnej, posmak tego swinstwa mialem przez 3 dni, wiec nie ma szans abym kiedykolwiek jeszcze probowal :okulary:
Ja Ne,
aczkolwiek musze sie przyznac ze w sylwestra dalem sie namowic zeby sprobowac tytoniu z fajki wodnej, posmak tego swinstwa mialem przez 3 dni, wiec nie ma szans abym kiedykolwiek jeszcze probowal :okulary:
Ja Ne,
- Motenai Gorgon
Widzę że z czasem sens słów się zmienia
Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia

Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia

A ja tęsknie do takich dwóch małych buszków.... przecież palenie jest takie przyjemne i fajne....
ale doszedłem do wniosku, że nie chcę mieś raka w wieku 40 lat i im wcześniej rzucę tym będzie łatwiej. Za to zamiennie teraz więcej Marry Jane![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
ale doszedłem do wniosku, że nie chcę mieś raka w wieku 40 lat i im wcześniej rzucę tym będzie łatwiej. Za to zamiennie teraz więcej Marry Jane
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)

Ja kiedyś popalałam ale bardzo mało. Teraz nie pale i ciesze się z tego. Zawsze oszczędza się pieniądze
.
Tak się zastanawiam czy kiedyś, gdyby wynaleziono bezpieczne papierosy, które nie powodowałyby żadnych chorób to też tak dużo osób by paliło czy nie.
Tak się zastanawiam czy kiedyś, gdyby wynaleziono bezpieczne papierosy, które nie powodowałyby żadnych chorób to też tak dużo osób by paliło czy nie.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
- Sir Charles
- Weteran
Hardcore pisze:A ja tęsknie do takich dwóch małych buszków.... przecież palenie jest takie przyjemne i fajne....
ale doszedłem do wniosku, że nie chcę mieś raka w wieku 40 lat i im wcześniej rzucę tym będzie łatwiej. Za to zamiennie teraz więcej Marry Jane
trawa szkodzi w ten sa sposob co papierosy, tylko z duzo wiekszym natezeniem bo palisz bez filtra... substancji smolistych jest tam tez w cholere... Natomiast jesli mowisz HC ze nie palisz tytoniu to rozumiem ze ta mary jane tylko z lufy ciagniesz bo chyba nie miksujesz w joincie z tyteksem HM?
- ksiezycowka
- Weteran