THRIVIA THREAD
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
-
- Uzależniony
Odp.: Jestem doskonałym przykładem na zadane pytanie
Swoją druga połowe znalazłam na internetowym czacie
Związek jest wspaniały, trwały choć z zachwianiami...ale szczęśliwy
Pyt.: Czy partner jest bardzo zazdrosny o kontakty z płcią przeciwną...?!
Pyt.: Czy partner jest bardzo zazdrosny o kontakty z płcią przeciwną...?!
KoChAc I ByC KoChAnYm To NaJwIęKsZe SzCzĘśCiE Na ZiEmI...
)
Q: Czy często czujecie że chcielibyście z kimś porozmawiać, a akurat nie ma nikogo "pod ręką"??
A: zdarza sie, chociaz jesli mam jakiegos "dola" to wole sama to przemyslec w ciszy i spokoju...
Czy partner jest bardzo zazdrosny o kontakty z płcią przeciwną...?!
A: wlasnie ostatnio zauwazylam ze czesto ale niejest to (cale szczescie) chorobliwa zazdrosc...
Q: gdybyscie mogli wybrac sobie podroz waszych marzen gdzie by to byla podroz i dlaczego akurat tam (odpowiedz realna w realizacji

Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
A: Nie wiem czy bym wytrzymala w takim klimacie ale Egipt albo Grecja - moze dlatego ze strasznie "kreca" mnie czasy starozytne i chcialabym poobcowac troche z ta kultura
poza tym Irlandia- dlaczego? nie mam zielonego pojecia cos mnie tam ciagnie
Q: najbardziej nienawidze..... (dokoncz zdanie)

Q: najbardziej nienawidze..... (dokoncz zdanie)
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
- taka_jedna
- Maniak
A: powinni, jeśli umieją się przynajmniej TOLEROWAĆ, nie zrą się i swoim zachowaniem w domu nie powodują u dziecka jeszcze większego cierpienia
Q: Najwspanialsza niespodzianka od Partnera?
Q: Najwspanialsza niespodzianka od Partnera?
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
- taka_jedna
- Maniak
yyy...cos się chyba za dużo tych pytań zrobiło
może niech każdy da jedną odpowiedź i jakiś czas poczeka, bo tak się robi mętlik
A: Piszę, bo lubię się wypowiadać i pomagać w rozwiazywaniu problemów. A do ludzi się już przywiązałam
Q: (ponownie) Najwspanialsza niespodzianka od Partnera?

A: Piszę, bo lubię się wypowiadać i pomagać w rozwiazywaniu problemów. A do ludzi się już przywiązałam
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Najwspanialszą niespodzianką od partnera była nie rzecz materialna ale wycieczka jaką zabrał mnie do ZOO w Uckermunde (naprawde ten dzień chyba zapamiętam do konca życia).
A tak na marginesie, albo ja jestem ślepa ale było tutaj pytanie Mariusza odnośnie urządzeń domowych i czy się do nich przyzwyczajamy. A teraz nie ma :546:. Dziwna sprawa.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
hi
A: Polsat
Q:jakie książki lubicie czytać?
Q:jakie książki lubicie czytać?
......
A: tam gdzie nikogo nie bedzie prucz drugej połówki , dla spokoju
Q: co uznajecie za istote piękna
Q: co uznajecie za istote piękna
- taka_jedna
- Maniak
Q: Co to miłość? ( albo nie, założę topic)
A cholera wie... Ale można rozpoznać po symtomach: wszystko się chce
Czy w każdej chwili swojego życia warto zaczynać wszystko od zera, jeśli się wszystko straciło? (trochę głupie pytanie może, ale interesuje mnie odpowiedź, jak ktoś to poza mną widzi; bo nie wiem, czy tylko ja taka szurnięta, czy ktoś może jeszcze też)
Na swiecie jest bardzo wiele ludzi naprawde swietnych ! i wartych poznania ! , dziwi mnie twoje pytanie
?? trzeba kochać ludzi by i Ciebie kochali !
zjedz tego kotleta , bo jutro moze go zjesc kto inny , albo sie zepsuje , co masz zrobic jutro ....zrób dziś
:547:
> ile w przyblizeniu biegnie do nas swiatło słoneczne ? :547:
zjedz tego kotleta , bo jutro moze go zjesc kto inny , albo sie zepsuje , co masz zrobic jutro ....zrób dziś

:547:
> ile w przyblizeniu biegnie do nas swiatło słoneczne ? :547:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Wróć do „Wszystkie inne tematy”