Wujo Macias pisze:ze od ok 19
Od 19 to będziemy pić już w knajpie, chyba nie?
Jak Yas chce być dopiero na 16, to ja nie wiem, czy będę w stanie podać Jej rękę.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Yasmine pisze:ja wstanę pewnie o 10, zanim się doprowadze do stanu używalności publicznej to będzie 13. Pociąg mam po 14, więc będę koło 15.40 .
Olivia pisze:Od 19 to będziemy pić już w knajpie, chyba nie?
Olivia pisze:Droga Yas, pociąg z wawy do Katowic jedzie 2:40.Uwierz mi, zdążę się wyspać.
![]()
Yasmine pisze:Ale to o której masz powrotny pociąg, że niby mamy się nie spotkać ?
Olivia pisze:Miałam na myśli raczej to, że już trochę z Mią poświntuszymy. Tfu, znaczy poświętujemy.
Olivia pisze:Nie chodziło mi o powrotny pociąg. Gdybym miała wracać tego samego dnia, jak sugerujesz, nie byłoby mnie na imprezie.
Miałam na myśli raczej to, że już trochę z Mią poświntuszymy. Tfu, znaczy poświętujemy.
Yasmine pisze: I tylko we dwie tak będziecie świntuszyć
Yasmine pisze:. A mogę z Wami poświętować o tej 16 ?
Olivia pisze:Nie. Będzie trójkącik.
Olivia pisze:Nie, Ty możesz z nami poświntuszyć.
Mia pisze:a co Ty myslisz, bedziemy polewac kazdemu na przyjezdne
Yasmine pisze:Fajnie, że wyjdziecie, bo to blisko jest dworca chyba
Olivia pisze:Uff to kamień z serca. ;P
Olivia pisze:A co? Kamilka na smyczy trzyma?
Mati_00 pisze:ja wiem, że Ty najbardziej nad tym bolejesz, że mnie nie poznasz![]()
nie mam auta by dojechać, a nie będę się pchać pociągami, a dwa w pon zaczynam szkołe dalej
Mati_00 pisze:nie wiem skąd ta idiotyczna myśl...nie mam auta by dojechać, a nie będę się pchać pociągami, a dwa w pon zaczynam szkołe dalej
No oczywiście.![]()
Olivia pisze:Kto chce, szuka sposobu. A kto nie chce, szuka powodu.
my nie imprezujemy do poniedziałku
Mati_00 pisze:tłumacz sobie to jak chcesz Olivia
Mati_00 pisze:ale ja muszę wrócić do domu, wypocząć i przygotować się do szkoły
tak jak wszyscy, do szkoly, pracy w poniedziałek
Olivia pisze:Jak Ty się nigdzie nie ruszasz, bo szkoła, to nie chcę sobie wyobrażać, co będzie, jak będziesz pracować.![]()
Olivia pisze:Chłopcze, 2 tygodnie ferii masz na odpoczynek.![]()
Ale żyje się raz!
Ja jade z Gdyni. Czeknij mape, jesli nie zalapales zagadki.Mati_00 pisze:kto powiedział, że się nie ruszam? tylko po prostu taki wyjazd jest dość trudnym zadaniem DLA MNIE i na moje możliwości...zobacz gdzie jest Gorzów, a gdzie Katowice
Wujo Macias pisze:Ja jade z Gdyni.
Mati, skoncz dyskusje. Nie ma Ciebie- ok. Tyle.
Wujo Macias pisze:A co, w Gorzowie nie ma sekcji
Wujo Macias pisze:a aikido ma z mieczem wiele wspolnego.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 344 gości