madziorka.m pisze:i pieniążkiWujo Macias pisze:masz taki okres ze mozesz sie napic, bo masz na to ochote i czas.i pieniążkiWujo Macias pisze: Wiec korzystaj, predzej czy pozniej skonczy sie alkoholowa bajka![]()

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
madziorka.m pisze:i pieniążkiWujo Macias pisze:masz taki okres ze mozesz sie napic, bo masz na to ochote i czas.i pieniążkiWujo Macias pisze: Wiec korzystaj, predzej czy pozniej skonczy sie alkoholowa bajka![]()
neo7 pisze:A dziewczyny to mogą sobie rzucać faceta pod warunkiem że ktoś jeszcze je będzie chciał. Tak się składa że wiek kiedy się liczą na rynku jest znacznie krótszy niż u nas - facetów i taka kobieta po 30 no może niekiedy 35 - tce to nie ma już wiele do gadania w temacie rzucania facetów. Znajdzie się młodsza i lepsza na jej miejsce. Więc trochę pokory i samokrytycyzmu kobietki bo czas płynie.
Mati_00 pisze:Haro pisze:Punkt GG"Rozpakowalem mojej dziewczynie majtki .zipem, rozszerzylem jej okno Internet Explorera do rozdzielczosci 800x600, ale dalej nie moge znalezc punktu GG. Moze to firewall? Prosze o pomoc!"
![]()
madziorka.m pisze:mnie wkurz to, ze kupilam kabanosy do zupy i w domu zauwazylam ze sa splesniale, a glupia baba w sklepie mi powiedziala, ze pewnie jakies stare mialam w domu i podmienilam
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 192 gości