Co Was wkurza?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- unlucky_sink
- Maniak
- Weteran
- Weteran
moon pisze:Jak sie zabierasz za to w polowie czerwca to jak ma byc inaczej?![]()
taa...jeszcze tydzień temu koleś z myjni powiedział mojemu ziomkowi, że będzie robota dla nas zaklepana...dzisiaj powiedział nam, że po wakacjach...
a babka od angielskiego powiedziała mi 2tyg temu, że jeżeli napiszę ostatnią prace klasową na 4 to mam 4 na koniec...dzisiaj patrzę do dziennika, a tam 3 wpisane długopisem, mimo, że pracę klasową miałem na 4...poszedłem do niej, a ona do mnie "no ja już taka jestem...siadaj i pisz kartkówkę" ... no co za głupia suka!!
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
- ksiezycowka
- Weteran
- Maniak
Smuci mnie, że dziś ostatni dzień u Promyczka. Wkurza mnie, że jego wyjazd na Litwę wciąż się odwleka i z tego powodu nici z tygodnia nad morzem. Na Festiwal też prawdopodobnie pojadę bez niego.
Mam nadzieję, że chociaż na Grand Prix w siatkówce się wyrwie, w końcu to jego prezent urodzinowy ode mnie!
[ Dodano: 2007-06-14, 15:59 ]
Rozumiem, że patetycznie to wszystko mogło zabrzmieć, ale mam w zwyczaju żywo wyrażać swe uczucia. Ty wolisz powściągliwość, oki, ale czemu w tym wypadku miałabym się hamować? Kurcze, gdyby każdą emocję rozebrać na czynniki pierwsze i osądzić, to sensowne powody do zmartwień i radości można byłoby zliczyć na palcach jednej ręki.
Współczuję Ci, jeśli we wszystkim upatrujesz drugiego dna. Naprawdę świat jest taki zły, że w najzwyczajniejszej tęsknocie doszukujesz się wyrachowania?
A w ogóle, nie wydaje Ci się bezcelowe mizdrzenie się do użytkownika, który postanawia nie wracać na forum?

[ Dodano: 2007-06-14, 15:59 ]
lollirot pisze:wkurza mnie przeżywanie nieobecności charliego na forum jak śmierci własnej babci. rany, nie przeginajcie, będzie miał ochotę, to wróci.
Rozumiem, że patetycznie to wszystko mogło zabrzmieć, ale mam w zwyczaju żywo wyrażać swe uczucia. Ty wolisz powściągliwość, oki, ale czemu w tym wypadku miałabym się hamować? Kurcze, gdyby każdą emocję rozebrać na czynniki pierwsze i osądzić, to sensowne powody do zmartwień i radości można byłoby zliczyć na palcach jednej ręki.
Wujo Macias pisze:Wlasnie, na ile ta tesknota za niektorymi osobami jest szczera a na ile to takie mizdrzenie sie?
Współczuję Ci, jeśli we wszystkim upatrujesz drugiego dna. Naprawdę świat jest taki zły, że w najzwyczajniejszej tęsknocie doszukujesz się wyrachowania?

// Life is...
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //
- Wujo Macias
- Maniak
jamaicanflower pisze:Wujo Macias pisze:Wlasnie, na ile ta tesknota za niektorymi osobami jest szczera a na ile to takie mizdrzenie sie?
Współczuję Ci, jeśli we wszystkim upatrujesz drugiego dna. Naprawdę świat jest taki zły, że w najzwyczajniejszej tęsknocie doszukujesz się wyrachowania?A w ogóle, nie wydaje Ci się bezcelowe mizdrzenie się do użytkownika, który postanawia nie wracać na forum?
Nie, nie wydaje sie bezcelowe. Sposob na pokazanie innym uzytkownikom, jak to kogos lubili i w ogole jaki to byl fajny kumpel.
Nie wspolczuj mi, jak dla mnie cecha bardzo pozyteczna.
a nie mozesz przejsc z kompem do innego pokoju?
może od razu wyprowadzę się z mojego mieszkania?? bo ksiądz chce się wydzierać przez głośnik...
zrobiłem głośniej muzę i już nie słyszę....censored MAĆ!!! co za wyjące dwa debile...WRR!!!! zrobiłem JESZCZE głośniej i problem znikł ... ale wkurza mnie to, że jak piosenka się przełącza to ich słyszę...
Mati chyba przesadzasz z tym przeszkadzaniem ksiedza. pomysl sobie ze ktos np nad Toba chce sie teraz uczyc bo ma sesje a Ty sluchasz tak glosno muzyki, ze gwizdka od czajnika nie slychac a co dopiero sie uczyc... Po za tym wczoraj pisalam egzamin poprawkowy, dosyc trudny a nad nami mial egzamin zbiorowy chór z innego kierunku, a pozniej kazdy pokolei, wiec byl ofajnie
wkurzaja mnie rodzice, przyjechali na 2 dni i sie panosza. Niech juz se wyjada
wkurzaja mnie rodzice, przyjechali na 2 dni i sie panosza. Niech juz se wyjada
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
- ksiezycowka
- Weteran
Mati_00 pisze:wkurza mnie to, że jest dopiero 23 i już nie mogę głośno muzyki słuchać
Ze mna też nie miałbyś w takim razie życia.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
-
- Pasjonat
- Pasjonat
- Uzależniony
madziorka.m pisze:Mati chyba przesadzasz z tym przeszkadzaniem ksiedza. pomysl sobie ze ktos np nad Toba chce sie teraz uczyc bo ma sesje a Ty sluchasz tak glosno muzyki, ze gwizdka od czajnika nie slychac a co dopiero sie uczyc...
nad moją głową mieszka 8 letni kretyn ważący 80kg, który codziennie biega sobie od pokoju do pokoju, albo jeździ hulajnogą... i prawdę mówiąc mam w dupie to czy on akurat się uczy, śpi czy co...a o muzykę krzyczą na mnie rodzice bo im zagłuszam tv w drugim pokoju

Wróć do „Wszystkie inne tematy”