no ale byc moze inni beda
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
zjada wyrazy !

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
księżycówka pisze:W dyskusyjnych kwestiach mod się konsultuje z pozostałymi członkami MT, którzy niekoniecznie jego zdanie podzielają. [Się zdarzało. ] Nie jest tak, że ja mam okres i zły humor, siekę banami i nikt się nawet nie wtrąci.
księżycówka pisze:Ja w przypadku sympatii i antypatii wprost piszę - "ja nie interweniuję, bo ją/jego lubię/nie lubię i obiektywna nie jestem"
Regulaminy generalnie sa podobne. I poza przypadkiem jednego forum na ktorym dostalem bana za to ze nie krytykowalem pissingu to generalnie banow nie dostaje.PFC pisze:Mati mam pytanie: czy pierwsze co po rejestracji zrobiłeś, to przeczytałeś uważnie regulamin? ...Nauczyłeś się go na pamięć przed swym pierwszym postem?... Tylko proszę o szczerą odpowiedź.
Moze serwer nie wyrabia?księżycówka pisze:Nie od dziś i nie tylko Tobie. Błąd forum jakiś.
Mijka pisze:To forum jest specyficzne, co z tego, że mnóstwo osób rejestruje się, żeby dowiedzieć się, czy przypadkiem nie są w ciąży, jak to ich pierwszy i ostatni temat, w którym się udzielają.
Maverick pisze:No litosci.
Smile8 pisze:No jak po 1 poście zostają zjechani to się nie dziw..
Slownik poprawnej polszczyzny? Ale co znaczy ten trudny wyraz na "pol"?Smile8 pisze:Btw Maverick nie wiem czy to ty ale to chyba ty mówiłeś żebym kupił sobie http://www.allegro.pl/lis...nej+polszczyzny
Smile8 pisze:nie chce mu się szukać
Smile8 pisze:jest pod wpływem emocji... Wytłumacz, pomóż tak jak umiesz zamiast pokazywać jaki to z Ciebie Bos
Smile8 pisze:to nie powód żeby uświadamiać mu że jest debilem nawet gdyby tak było.
Mijka pisze:a jakoś mnie to nie zraziło, ba! nawet kieżycówkę baaardzo polubiłam
To niech za seks się nie zabiera, nie łamie tu regulaminu i ochłonie. Mnie stan tu wpadających wali w lewą nerkę. Jak Ciebie rusza - Twoja bajka.Smile8 pisze:Ktoś może być niedoświadczony, nie chce mu się szukać, jest pod wpływem emocji...
O właśnie! Jeśli ktoś ma na mnie jakieś skargi to do Mava. On mnie w necie znalazł i tu ściągnął. Serio.Maverick pisze:Hehe, a ja pamietam jak Moon na to forum sprowadzilem ;]
Prawda, smarkaczu lizusie.Mati pisze:a mam go przytulić? jak ktoś jest jest idiotą/leniem/debilem/ciotą - to się mu to mówi.
Posdrafiamgdzie jest mowa o szacunku dla
cudzej percepcji i w jaki sposób mam ją przejawiać, byu nie dostac ostrzeżeń?
[...]
Bo to nie ty o tym decydujesz. Nie ucz się próbować mówić za innych - już ci gdzieś o tym wspominałem.
PFC pisze:jeśli masz "w dupie" percepcję użytkowników, to przedstawiasz się w tym momencie jako osoba aspołeczna, która nie szanuje dorobku innych forumowiczów i ich poglądów
PFC pisze:nie decyduję co napiszesz. Niemniej muszę to ocenić.
PFC pisze:lecz także prowokuje do przynajmniej równie ostrej odpowiedzi
PFC pisze: Składanie tego typu deklaracji jest nie tylko obraźliwe dla wielu Twoich partnerów w dyskusji (po co wobec tego z Tobą dyskutować?), lecz także prowokuje do przynajmniej równie ostrej odpowiedzi, czego już miałeś przykład - a zatem nie służy forum.
Mijka pisze:w sytuacji kiedy to był doskonały przykład
Żeby moj punkcik był wazny to prosze przynajmniej dopisać na szybko
punkt regulaminu, który złamię: Niedozwolone jest nieszanowanie percepcji użytkowników.
Mijka pisze:to ja się wtrące, i chętnie poznam zdanie innych użytkowników, czy faktycznie słowo "dupa" i użycie go w wyrażeniach typu "mam wszystko w dupie", czy nawet "mam w dupei percepcję użytkowników forum" jest aż tak obraźliwe
Mijka pisze:użycie go w wyrażeniach typu "mam wszystko w dupie", czy nawet "mam w dupei percepcję użytkowników forum" jest aż tak obraźliwe
Mijka pisze:mam tylko pytanie, dlaczego akurat ten post został skasowany i ładnie przeniesiony do odpowiedniego tematu, w sytuacji kiedy to był doskonały przykład na "komentowania decyzji moda w miejscu do tego niedozwolonym", co, jak mniemam, jest złamaniem regulaminu, a za co z kolei, podobno, należy się ostrzeżenie?
Mijka pisze:"nie Ty o tym decydujesz" to nie jest komentarz?
PFC pisze:Cóż, Frank, tylko stwierdził, w połączeniu z poprzednim postem, sugerującym Ci "nieprawidłową percepcję", że jesteś osobą upośledzoną, której szwankuje zmysłowe postrzeganie, oparte na fizycznych bodźcach.
PFC pisze:Ok... Zatem podyskutujcie o "kwestii dupy" i jak większość dojdzie do wiążącej konkluzji, just let me know. ...Nie zostało to dotąd ustawowo zapisane, o rzecznictwo było różne (ja pamiętam), więc macie szanse to ustalić.
PFC pisze:Składanie tego typu deklaracji jest nie tylko obraźliwe dla wielu Twoich partnerów w dyskusji
PFC pisze:lecz także prowokuje do przynajmniej równie ostrej odpowiedzi
Mijka pisze:Szczerze mówiąc trudno mi powiedzieć.
Mijka pisze:akurat dziwnym trafem ostatnio tylko Twoich, decyzji
PFC pisze:Może dlatego, że nikt inny ostatnio warnów nie daje.
PFC pisze:Swoją drogą: podziwiam zawziętość.
PFC pisze:Zresztą podważają wyłącznie sami zainteresowani.
Mijka pisze:Zmartwiłam siętylko, że słowa dupa ma wejść do kanonu tych na forum zakazanych.
Mijka pisze:I wzajemnie.
PFC pisze:"dupa" + użytkownicy i owszem.
PFC pisze:Ależ Ty mi jesteś obojętna.
pani_minister pisze:Frank, może zechcesz wyjaśnić audytorium tu zebranemu, co miałeś na myśli i czy komentowałeś decyzję moda?
pani_minister pisze:Wysłany: Dzisiaj 2:34
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 208 gości