Imperator pisze:Nie sądzę - nie mam wprawy w byciu gwiazdą wieczoru.
Założę się, że nie doświadczenie jest tym, czego księzycówka będzie wymagać od swej gwiazdy
jakiekolwiek dłuższe wypowiedzi tekstowe muszę niestety odłożyć do jutra.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Imperator pisze:Nie sądzę - nie mam wprawy w byciu gwiazdą wieczoru.
Mijka pisze:no 3 noce to dla mnie maksimum
Mijka pisze:ani razu nie zasnęłam w tym kinie
księżycówka pisze:Więcej nie dałabym rady - źle się czuję.
Nemezis pisze:Macie jakieś dobre sposoby na bóle mięśni? Ponad dwa tygodnie chodzę na siłkę i umieram za każdym razem po. Wanny tu niestety nie mam, żeby się na ciepło powylegiwać, masażysty brak
Nemezis pisze:Macie jakieś dobre sposoby na bóle mięśni?
Nemezis pisze:Ponad dwa tygodnie chodzę na siłkę i umieram za każdym razem po.
Pegaz pisze:Alkohol, acz wtedy traci sens sam wysiłek.
lollirot pisze:Przemóc się i rozciągać.
lollirot pisze: Jak często chodzisz?
Yasmine pisze:Straszliwie za Wami tęskniłam!!
Yasmine pisze:Mam pierwszy naprawdę wolny weekend od... nie wiem, chyba początku wakacji. Zapomniałam już jak to jest, kiedy się je śniadanie w łóżku.
Yasmine pisze:one żrą na potęgę
Yasmine pisze:że ona z chęcią by go też zażarła.
Mati pisze:więcej niż taki pies w rozmiarze rotweilera?
Yasmine pisze:No, ale rekordu tego oswojonego hipopotama (nie wiem czy ktoś oglądał program z Martyną Wojciechowską) nie pobije
księżycówka pisze:Yasmine napisał/a:
A gdzie
jest Ted
Dożywotni ban.
księżycówka pisze:Dożywotni ban.Yasmine pisze:A gdzie jest Ted
Yasmine pisze:Dżindżer masz świniaki? Mam nadzieje, że nie parka. W ogóle przy dwóch świnkach to chyba zbankrutujesz na jedzeniu, one żrą na potęgę! I kupkają na potęgę (ale i tak jest lepiej od kiedy przerzuciłam się z trocin na granulat). Moja świnka też cała dygotała po przyniesieniu do domu. I bardzo długo zajęło jej oswojenie z całą sytuacją.
Ja mam teraz dodatkowo króliczka przesłodkiego, czarne cudo. Ale ze świnką się jeszcze nie poznali, bo boje się, że ona z chęcią by go też zażarła
.
Wujo Macias pisze:Żal.pl, Jakżetotak.pl oraz bezsensu.pl z mojej strony.
Dzindzer pisze:Wujo Macias pisze:Żal.pl, Jakżetotak.pl oraz bezsensu.pl z mojej strony.
Odsyłam do regulamin.pl
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 235 gości