mrt pisze:Na razie porażkaSame poetki, na widok cyferek prawie mdleją.
To one nie wiedza do jakiej pracy mają zamiar przyjść ?
Mati pisze:dżiss...powrót na stary salon dzisiaj. znowu praca na 2 zmiany... szlag!
To kiedy kończysz z ta pracą ?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Mati pisze:ja chcę ja chcę! jakieś fajne!
Pogadamy przy okazji. Qzika dziś spotkałam na Wierzbnie i coś wspominał żeby się zobaczyć to pogadamy. Objaśnię o co mi chodzi i jak to u mnie z pracą wyglądamrt pisze:Serio szukasz? A budżety Cię nie przerażają? Bo że sprawy kadrowe, to wiem, że nie.
Tak, i na dożywotnim banie.tarantula pisze:Wszyscy zyja?Ted/Lesny juz po slubie?
Zwłaszcza jeśli wg ulotki przekraczam normę dobową i czas brania, a mój stan jest dobry?Andrew pisze:jaki antybiotyk Ci przepisano ?
antybiotyki trzeba brac do konca seri ! to bardzo wazne ....
To inna kwestia. Mi chodzi czemu akurat mi skacze w piątek kuźwaWujo Macias pisze:Żadna tam jesień, ona jest przecież chora średnio 476 dni w roku.
Andrew pisze:antybiotyki trzeba brac do konca seri ! to bardzo wazne ....
Andrew pisze:a to nie bierzesz według zalecen ulotki![]()
dlaczego ?
Nemezis pisze:Świniaczki to najsłodsze kwiczoły na świecie!
Nemezis pisze:Btw. czy to normalne, że koleś o tej porze roku i przy takich temperaturach wietrzy mieszkanie, jakby to był środek lata?
Nemezis pisze:Jemu gorąco i jego ubranka się wietrzą.
Podobno normalne, zapytaj CharliegoNemezis pisze:Btw. czy to normalne, że koleś o tej porze roku i przy takich temperaturach wietrzy mieszkanie, jakby to był środek lata?
W ręce. Bo na udach mi naczynka pękają od zastrzyków.Tylko Ty bidula pewnie w uda musisz, skoro w ciąży jesteś
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 279 gości