księżycówka pisze:A ja podałam tylko przykład przecież.
ale w kontekście mojej wypowiedzi więc miałem prawo skojarzyć zależność?... zresztą nieważne
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
W kontekście tego, że warto robić dwie rzeczy jednocześnie.Vogel pisze:ale w kontekście mojej wypowiedzi więc miałem prawo skojarzyć zależność?... zresztą nieważne
DziękiMijka pisze:Super, gratulacje!
Aż sprawdziłam. Założona w 1831, w Polsce funkcjonuje od 1837. Nie, stanowczo nie nowaVogel pisze:no chyba że jest to stosunkowo młoda firma
księżycówka pisze:Aż sprawdziłam. Założona w 1831, w Polsce funkcjonuje od 1837. Nie, stanowczo nie nowa
A ja mam na nie uczulenieJak mnie ugryzie komar to automatycznie robi mi się bąbel wielkości guza
Mnie swędzi 24h na dobę. I to tak, że masakra. Jak nie drapię to ślad schodzi mi tydzień, swędzenie utrzymuje się ze 3-4 dni. A jak podrapię to dłużej i się powiększa, więc tego w ogóle nie robię.Dzindzer pisze:Ja mam taki mały swędzący, ale tylko wtedy jak nie wykażę się silna wolą. Bo normalnie to mnie tak z 5 minut swędzi, czasami dłużej. Jak nie dotykam to znika, jak sie podrapie to jest takie małe swędzące
Dzindzer pisze:Ja jak jestem baaaardzo zmęczona to nie mogę nóg utrzymać w miejscu, bym machała, prostowała, zginała, ale w miejscu trzymanie jest okropne.
Ale nich syf to mają inni, dlaczego wokoło mnie musi ciągle być nietak ?No przeca nie moze byc ciagle Engu dobrzeMusi sie zrobic syf od czasu do czasu
księżycówka pisze:Widać je przyciągasz.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 258 gości