Mijka pisze:Bardziej pasują do bluzy z kapturem

Mijka pisze:to już później zależy od samej marynarki i okazji
okazja to wiesz, takie o wyjście na miasto połazić, dzień jak co dzień...a od samej marynarki, to możesz coś Kochana mniej więcej polecić?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Mijka pisze:Bardziej pasują do bluzy z kapturem
Mijka pisze:to już później zależy od samej marynarki i okazji
Zaciekawiłaś mnie, co to za impreza. Jak mi powiesz, to ja Ci powiem na jaka ja idę
lollirot pisze:Wracamy w góry, skąd przyjechaliśmy w poniedziałek ranoBędzie pewnie z 30-40 osób, chata tyle nie pomieści, więc skończy się przy ognisku. Nie ma strojenia, ważne, żeby było ciepło
A Ty idziesz na jakąś wyjątkową?
Łe, a panowie też powinni być zwierzęcy
lollirot pisze:Też mam uszy kota i ogon,
lollirot pisze:różowe uszy królika na opasce + nosek i złote okulary-gitarki ze sterczącymi gryfami
księżycówka pisze:Btw. na imprezę tematyczną taką ja bym nie poszła. Odrzuca mnie tak oklepany temat.
Dzindzer pisze:Ja bym poszła nawet gdyby kazdy miał się ubrać w worek po ziemniakach.
Imperator pisze:Na pewno bym chciał być na takim zadupiu, na jakie Loli jedzie.
lollirot pisze:Jeśli nie masz innych zobowiązujących planów
Mati pisze:a od samej marynarki, to możesz coś Kochana mniej więcej polecić?
lollirot pisze:Łe, a panowie też powinni być zwierzęcy. Też mam uszy kota i ogon
księżycówka pisze:Ma ktoś lepszy pomysł?
No właśnie mam na cienkich. Ale może jakieś bolerko wezmę jeszcze na toMijka pisze:To wszysko zależy od tego, jak będzie reszta ubrana. Pamiętam, że raz byłam na domówce, pierwszy sylwester z moim facetem (tym, z którym 6 lat prawie byłam), Dorota mnie wtedy jeszcze czesała pamiętam, miałam zwykłą, prostą sukienkę, ale w porównaniu do większości dziewczyn, które przyszły w takich normalnych, męskich tshirtach, czułam się dziwnieAle jeansy + top to zawsze jest dobry wybór. Pamiętaj tylko, żeby nie był na cieńkich ramiączkach ;P
Ty dziadu zramolały
Mijka pisze:klasyczną granatwową, z poszewką w prążkii koniecznie wywinąć wtedy rękawy
księżycówka pisze:Nie, mi jest ładnie w nich. Ale trzymają się całe 3 sekundy.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 338 gości