Przy okazji: jesteś tym wiszącym, czy bujającym się?
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Leśny Dziadek pisze:nigdzie, przecież pracuję, a tym roku już byliśmy na wakacjach.
Mona pisze:Graty, Ted
Dzindzer pisze:Nie rozumiem stwierdzenia przeciez pracuje.
Dzindzer pisze:Ludzie którzy pracują też jeżdżą w coś takiego jak podróż
poślubna.
Dzindzer pisze:Współczuje małżonce, mnie by na jej miejscu było przykro.
Ciekawe stanęło na przeszkodzie zorganizowaniu ślubu wtedy kiedy byś miał czas?Leśny Dziadek pisze:jeżeli mają akurat na to czas, to jak najbardziej. Ja aktualnie go nie mam.
Dzindzer pisze:Ludzie którzy pracują też jeżdżą w coś takiego jak podróż poślubna.
Nemezis pisze:Mamy grudzień. Dla chcącego nic trudnego
Nemezis pisze:Nie warto rezygnować.
Mati pisze:slayer i metallica to też nie szczyt marzeń by wszystko rzucać i lecieć![]()
Nemezis pisze:Iron Maiden to tez nie był mój szczyt marzeń kiedyś, ale z ich powodu (no dobra, bardziej Nightwisha) choć raz uciekłam z domu
Nemezis pisze:Tańczyć mi się chce. I świńtuszyć. Idę jednak czytać...
Nemezis pisze:Ech, chce mi się coś głupiego zrobić. Tańczyć mi się chce. I świńtuszyć. Idę jednak czytać...
księżycówka pisze:Jakie?
księżycówka pisze:A ja niezbyt.
księżycówka pisze:Mati, ja już się rozchorowałam.
księżycówka pisze:No to zobaczymy. Może
przy kolejnej pracy
jeszcze lepsze rzeczy będziesz umiał do moich ankiet
człowiek zauważa nowy post, leci zobaczyć co Pegaz, napisał, może olśni nas czymś nowym co zmieni nasze życie, a tu zonk. czytasz jeszcze raz w nadziei że może pod tą emotą ukryte jest jakieś przesłanie... i znowu zonk...Pegaz pisze:![]()
Blazej30 pisze:człowiek zauważa nowy post, leci zobaczyć co Pegaz, napisał, może olśni nas czymś nowym co zmieni nasze życie, a tu zonk. czytasz jeszcze raz w nadziei że może pod tą emotą ukryte jest jakieś przesłanie... i znowu zonk...Pegaz pisze:![]()
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 260 gości