Co Was wkurza?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- kot_schrodingera
- Weteran
że zrobiłem sobie wycieczkę do miasta i nic nie kupiłem... 3h biegania po mieście i nie kupiłem ani butów, ani kolczyka, ani paska nic...wrr...
na poprawę humoru sobie kupiłem książkę o wspomnieniach generała SS ze Stalingradu i butelkę wina hiszpańskiego![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
na poprawę humoru sobie kupiłem książkę o wspomnieniach generała SS ze Stalingradu i butelkę wina hiszpańskiego
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Fuck everything that you stand for!...
-
- Uzależniony
wszystko co robię by poprawić swoją sytuację obraca się przynajmniej w wymiarze psychicznym przeciwko mnie... spać nocami nie mogę, w ciągu dnia jestem zmęczony więc załatwienie czegokolwiek jest dla mnie ciężkie, co sprawia że ze spaniem jeszcze gorzej 

(...)
And when you turned to me and smile
You took my breath away
I have never had such a feeling
Such a feeling of complete and utter love
As I do tonight
(...)
Chris de Burgh - Lady in Red
You took my breath away
As I do tonight
(...)
-
- Uzależniony
Zrób coś z tym! Reklamuj jeśli nie słusznie... Szukaj złodzieja jeśli to możliwe, by ktoś Ci się "podłączył". Albo ograniczaj użycie prądu.Martinoo pisze:5000 za prąd mi policzyli złodzieje
(...)
You took my breath away
As I do tonight
(...)
You took my breath away
As I do tonight
(...)
Brawo!! Przy takim rachunku myślę, że nikt na takie rozwiązania by nie wpadł!pracocholik pisze:Reklamuj jeśli nie słusznie... Szukaj złodzieja jeśli to możliwe, by ktoś Ci się "podłączył". Albo ograniczaj użycie prądu.
Wszystko. Nie wysypiam się, codziennie mnie coś boli, a boli najbardziej jak mam iść do tej nudnej pracy.
Jeszcze też, że przez plan na uczelni nie będę miała na nic czasu, że będę musiała wybierać z kim się spotkać.
No i jeszcze, chyba najbardziej, że ze starej grupy z licencjata będę miała 2 osoby na całym roku, a ja tak moich ludzi uwielbiałam
Ostatnio zmieniony 08 paź 2009, 08:54 przez SaliMali, łącznie zmieniany 1 raz.
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
- ksiezycowka
- Weteran
Nawet zwierzątka tuczone specjalnie na rzeź nie tyją w takim tempie <boje_sie>
To może być jeszcze z czym innym związane, bo czuję się spuchnięta i w ogóle tak jakoś jakby przed okresem (chociaż jeszcze nie pora). Ale jeśli do końca miesiąca to się samo nie zmieni to nie wiem co zrobię. Dieta bez ćwiczeń jest bez sensu, a w moim przypadku ćwiczenia same ot tak w domu też. A na normalne nie mam funduszy.
Nawet zwierzątka tuczone specjalnie na rzeź nie tyją w takim tempie <boje_sie>
To może być jeszcze z czym innym związane, bo czuję się spuchnięta i w ogóle tak jakoś jakby przed okresem (chociaż jeszcze nie pora). Ale jeśli do końca miesiąca to się samo nie zmieni to nie wiem co zrobię. Dieta bez ćwiczeń jest bez sensu, a w moim przypadku ćwiczenia same ot tak w domu też. A na normalne nie mam funduszy.

- ksiezycowka
- Weteran
Dietę mam w miarę ok. Jeśli bym miała teraz na jakąś przejść to taką drastyczną znów pt. "10 kg w 60dni", czyli zasadniczo oglądanie czegoś 30 razy zanim do ust włożę i to porcje tylko takie, aby funkcjonować sprawnie. A ćwiczenia w domu są dobrym uzupełnieniem jedynie. Wysiłek na sali, a w domu jest nieporównywalny. Czyli np 6razy w tygodniu (2 razy dziennie przez 3 dni w tygodniu) sala, a pozostałe dni lżejsze ćwiczenia w domu.Dzindzer pisze:Wydaje mi się, ze dieta i ćwiczenia w domu maja większy sens niż kiepska dieta i bark jakichkolwiek ćwiczeń.
I tak trzeba będzie zrobić. Kij, że lekarz mi nawet biegać zabronił

Wkurza mnie moja sytuacja finansowa.

Ostatnio zmieniony 08 paź 2009, 16:28 przez ksiezycowka, łącznie zmieniany 1 raz.
- ksiezycowka
- Weteran
Nie martwiaj sięDzindzer pisze:Skoro dieta jest w porządku, to moze cos zdrowotnie nie tak. Martwie się o Ciebie![]()

Wichura za oknem, jakieś burze. Ponoć na niedzielę nawet śnieg z deszczem zapowiadają

Ostatnio zmieniony 08 paź 2009, 17:08 przez ksiezycowka, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Uzależniony
Dzindzer pisze:Bo jak cos z taka mała ilością słońca może być czadowe, gorsza jest tylko zima
O nie!

(...)
You took my breath away
As I do tonight
(...)
You took my breath away
As I do tonight
(...)
- ksiezycowka
- Weteran
Wkurza mnie, że od kilku lat nie ma jesieni. Między 30 stopniami latem jest jakiś dziwny, dwutygodniowy okres przejściowy z bez przerwy lejącym deszczem i nagle spada śnieg i robi się zima. Zgłaszam sprzeciw, gdyż jesień jest moją ulubioną porą roku i trochę jakby czuję się poszkodowana 

pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
lollirot pisze:Zgłaszam sprzeciw, gdyż jesień jest moją ulubioną porą roku i trochę jakby czuję się poszkodowana
Ja w sumie tez. Ja mam przebłyski pamięci co to jesień.
To taka pora kiedy świeci słońce, ale nie jest juz tak ciepło, wszędzie jest pełno kolorowych liści.
Kupy suchych zgarniętych liści w których dzieci nurkują, na które można skakać i jak nikt nie patrzy rozrzucać. można zbierać co lepsze okazy.
Tak było za czasów kiedy Dzin była Dzindzusią bez zęba na przedzie w czerwonych ogrodniczkach z muchomorkiem.
To co teraz jest działa na mnie depresyjnie. Najchętniej chodziłabym na solarium codziennie na minimum godzinkę, ehhh
a w rzeczywistości mogę iść raz na jakis czas na 5 minut ze strachem coby mi nic na twarzy nie pękło w sensie naczynek
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran