Głowa mnie od tej wódki boli trochę

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Nolollirot pisze:Lol
Ty przynajmniej nie musisz jechać do kumpla po swoją komórkę, którą zostawiłeś jak wychodziłeś o 5 rano, a poszedłeś tylko na meczBlazej30 pisze:więcej nie piję
A ja bym nawet zjadła.
nie jem więcej kebabów
księżycówka pisze:A ja bym nawet zjadła.
Marissa pisze:O mój boże, to co się dzieje u mnie w firmie to przechodzi ludzkie pojęcie. Szpieg prezesa uzyskuje nową rangę, żeby mógł na legalu podpierdalać i pisać raporty na pracowników, każdy ma prowadzić swoją dokumentację o czyichś błędach i oddawać ją dyrektorowi.
alekz pisze:Może gdyby ktoś nie pisał z kimś na gadu i nie trzymał się z nim na siłę ale poznał kogoś po prostu to by byla z tego jakas przyjazn na lata?
pani_minister pisze:A dlaczego ktoś nie miałby kogoś poznać przez GG i stworzyć przyjaźni na lata?
Niech się dziś ktoś mną zaopiekuje, poda śniadanie, pomoże umyć, poprawi podusie pod pupą, poda procha przeciwbólowego, pogłaszcze i uśpi mnie na cały dzień....
tarantula pisze:Cytat:
Niech się dziś ktoś mną zaopiekuje, poda śniadanie, pomoże umyć, poprawi podusie pod pupą, poda procha przeciwbólowego, pogłaszcze i uśpi mnie na cały dzień....
Podaje kolacje, pomaga wlezc do wanny i poprawia poduche pod pupe, podaje glupiego jaska i czyta czar usypiajacy na caly nastepny dzien:)
biegłaś do Gdańska?Mijka pisze:Jestem wykończona.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 235 gości