Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
księżycówka pisze:U nas z 1500 zostało ze 400 osób.
księżycówka pisze:masakra napisał/a:
A co to da, że powiem co wykładam? Nic.
Dziewczyny są po prostu ciekawe i tyle![]()
litości, nemezis
Nemezis pisze:to tyle można przyjąć na jeden rok? <boje_sie>
Nemezis pisze:a ja myślałam, że jak przyjmują prawie 400 osób na UMCSie na dziennych to jest cholernie dużo
Nemezis pisze:litości, nemezis
Dobra dobra, wiem co piszęI nie chodzi mi tylko o forum.
masakra pisze:Nemezis zgadzam się z Tobą w 100%
Szkoda, że niektórzy tego nie rozumieją.
masakra pisze:Co do grudek - było to spowodowane tym, że często rozmawiałem przez telefon mając go w kieszeniach od spodnie.
Np. jadąc autem używałem bluetootha. Zaprzestałem tego i już ich nie ma
masakra pisze:często rozmawiałem przez telefon mając go w kieszeniach od spodnie.
chwastek pisze:jeszcze jedno zdanie w podobny deseń (...) a to już przestanie śmieszyć i bawić ...
tarantula pisze:Nemezis pisze:I słusznie, że chce być jak najbardziej anonimowy.
To na jasna cholere pisze ,ze wyklada i to w Wawie.
Nemezis pisze:Okej, już przestaję. Szkoda by było, żeby to magiczne miejsce stało się dla Ciebie na wskroś pospolite i nudne
tarantula pisze:Nemezis napisał/a:
I słusznie, że chce być jak najbardziej anonimowy.
To na jasna cholere pisze ,ze wyklada i to w Wawie.
Marissa pisze:Nie no, bo w Wawie to jedna uczelnia prywatna jest
Marissa pisze:ja tam nic do masakry nie mam
masakra pisze:Jak na razie jest ok.
Nemezis pisze:Podobno najgorszy jest moment jak chce z kimś połączyć - gdzieś usłyszałam, że najlepiej wtedy odsunąć tel trochę od głowy.
poczucie humoru z górnej półki widzę
masakra pisze:Czyjeś zdrowie
i kłopoty z nim to świetny temat do żartowania. Gratuluję poczucia humoru.
masakra pisze:AHA. Podobno bardzo wielu mężczyzn cierpi na coś takiego.
Może być to spowodowane zapaleniem prostaty, rakiem, infekcją dróg moczowych lub działaniem telefonu komórkowego. Ja zrobiłem wymaz, wszystkie wyniki miałem ok, więc pozostał telefon. Jak na razie jest ok.
masakra pisze:AHA. Podobno bardzo wielu mężczyzn cierpi na coś takiego.
tarantula pisze:Ale jak tak baaaaardzo chce byc ktos anonimowy to nie pisze o sobie nic.
Dzindzer pisze:raczyć jakimiś obrzydlistwami![]()
Nemezis pisze:Ale co w tym obrzydliwego?
Nemezis pisze:jeżeli ktoś jeszcze przyjdzie z takim samym problemem to sobie sam znajdzie w wyszukiwarce, bo w tym temacie to przepadnie.
Dzindzer pisze:Sama do końca nie wiem
Nemezis pisze:Ja tam się po wyraziu spodziewałam, że każdy może się wyrazić o czymkolwiek i w jakikolwiek sposób chce (o ile nie łamie regulaminu).
Nemezis pisze:A problemy ze spermą to ludzka rzecz, bardziej obrzydliwe by było jakbym opisała swój wypadek, a dokładnie to jak fajnie wygląda rzepka, g
Nemezis pisze:Mam nadzieję, że teraz nic nie jadłaś
Nie sytuacja tylko przerosniete ego
Nemezis pisze:Dzindzer pisze:Sama do końca nie wiem
Ja tam się po wyraziu spodziewałam, że każdy może się wyrazić o czymkolwiek i w jakikolwiek sposób chce (o ile nie łamie regulaminu). A problemy ze spermą to ludzka rzecz,
chwastek pisze:no ok, ludzka rzecz ale porządek to też ludzka rzecz a tutaj autor tematu rozpoczyna go w jednym dziale, opisujac swoje lęki i zadając pytanie, a kończy temat w zupełenie innym miejscu ... sam sobie na swoje pytania odpowiadając ... a wypadałoby skończyć go tam, gdzie się zaczęło bo może ktoś nastepny mógłby wówczas skorzystać z jego doświadczeń ...
Na samych zaocznych dodam. Stanowczo stawiali na ilość, a nie jakość.PFC pisze:1500 osób na jednym roku?
Nooo... A to tylko 1 kierunek. Najliczniejszy, ale jednak. Przyjmuje się tyle, ludzie płacą, a portem się odsiew robi, zarabia na warunkach, a potem wywala jak nie zdająNemezis pisze:to tyle można przyjąć na jeden rok? <boje_sie>
W salach, aulach? Nie miałam problemów z miejscem nigdzie na zajęciach.tarantula pisze:to gdzie oni Was wszystkich pomiescili???
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 251 gości