Blazej30 pisze:ubierz krótką kieckę i zdasz

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
księżycówka pisze:Blazej30 pisze: krótką kieckę i zdaszW życiu bym się tak nie poniżyła.
Wolę zdawać dzięki wiedzy, a nie fajnym nogom. Kiedyś nawet była taka sytuacja na 1 roku u mnie na uczelni. Jasne było, że wystarczy mini i dekolt żeby mieć 5 z egzaminu jednego. Poszłam w spodniach i golfie i bardziej mnie moje 3 cieszyło niż gdybym 5 miała jak niektóre laski. Bo wiem, że zasłużyłam, a nie matka natura.Andrew pisze:a gdzie tu ponizenie ?
chyba profesorsko - studenckichMarissa pisze:od kiedy to się stałeś specjalistą ds stosunków damsko-męskich?
<ckm2>Mati pisze:
pozdrowienia dla warszawiaków wypowiadane pod wodąksiężycówka pisze:eee... ? co?
Już próbowałam ponad rok temu.Andrew pisze:to zmien szkołe bo az boje sie o poziom Twej wiedzy jak ucza tam tacy ludzie
I masz rację. Mam wielu wspaniałych wykładowców.Dzindzer pisze:Nie sądzę by wszyscy u Księżycówki byli tacy
księżycówka pisze:W tym aucie nie działają tylko: hamulce i ręczny. Oczywiście elektryczne szyby, klimatyzacja, wspomaganie kierownicy czy choćby możliwość przesunięcia fotela kierowcy to też luksus, którego nie ma.
Jakoś dam radę chyba dojechać i wrócić w nocy z kina. <zmieszany>
A sądzisz, że na państwowych tak nie ma?masakra pisze:Księżycówka musisz studiować na jakiejś gówniane uczelni
To auto jest normalnie dopuszczone do ruchu? I mój brat nim jeździ co dzień? Pewnie, że jest mało pewne. Wiem. Też się boję go nieco, ale jest. I jakoś nikt nie zginął. W środku dnia bym nim nie wyjechała ani nikt by mi kluczyków nie dał.chwastek pisze:zdajesz sobie sprawę że
księżycówka pisze: Po alkoholu nie prowadzę.
księżycówka pisze:Jasne, szerokie drogi, nie duża odległość, mało aut i większość świateł normalnie działająca
księżycówka pisze: To auto jest normalnie dopuszczone do ruchu? I mój brat nim jeździ co dzień? Pewnie, że jest mało pewne
księżycówka pisze:A sądzisz, że na państwowych tak nie ma?Mnie uczą przecież Ci sami ludzie
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 473 gości