nie wypuścili Europa Universalis Rzym na konsoleAMX pisze:do grania służą konsole ewentualnie stacjonarki a nie laptopy.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Olivia pisze:Pokaż jakieś zdjęcie.
pani_minister pisze:race napisał/a:
za tę cenę mogłam mieć gołego Della (bez bluetootha, czytnika linii papilarnych, wbudowanej kamery i przede wszystkim mniej Cashu), więc wybrałam lenovo.
A po co do użytkowania office'a czytnik linii i pamięć cache
Grace pisze:Napisałam nawet z jakiej przeglądarki korzystam, która raczej nie wchodzi w skład pakietu MS Ofiice i ta informacja mogłaby zasugerować uważnemu czytelnikowi, że korzystam również z zasobów internetu. Prędkość - to jest dla mnie liczy. Zamiast wpisywać hasło, przejeżdżam palcem. Szybciej? Szybciej.
Poza tym, lepiej mieć więcej jak za tę samą cenę, czy nie tak?
Bo jako uzytkownik nie odczuwasz wielkosci cashupani_minister pisze:O pamięci cache już nawet nie mówię, bo do tej pory nie rozumiem zasadności wrzucenia tego parametru tutaj.
Grace pisze:bardzo ładny
sęk w tym że serwis wywozi laptop na dwa tygodnie do Czech. znalazłem obudowę na allegro. muszę tylko znaleźć kogoś kto ją zamontuje.Nexus7 pisze:To, ze nie masz gwarancji oznacza jedynie, ze nie naprawia go za darmo.
tak powiedzieli mi w serwisie.Dzindzer pisze:A czemu tak daleko
dla mnie to nie do przyjęciaDzindzer pisze:maja 2 albo 3 tygodnie na naprawę
dlaczegoDzindzer pisze:Ja bym sie nie podejmowała samodzielnie wymiany
dla mnie to nie do przyjęcia
Blazej30 pisze:dlaczegoznam jeden taki serwis. składają komputery. rozmawiałem z facetem i powiedział że nie ma problemu...
Maverick pisze:To on dwa albo 3 lata ma
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 254 gości