Z tyłu obudowy widać go jako prostokąt/koło ze szparami
Z reguły znajduje się ponad sprzętem i są do niego podpięte najważniejsze urządzenia takimi czarno-czerwono-żółtymi kabelkami z białą końcówką
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Koko pisze:Da się, zasilacz z reguły jest nagłośniejszy, szary i w kształcie kwadrata
Z tyłu obudowy widać go jako prostokąt/koło ze szparami
Z reguły znajduje się ponad sprzętem i są do niego podpięte najważniejsze urządzenia takimi czarno-czerwono-żółtymi kabelkami z białą końcówką.
Logitech MX 310 - mała wygodna (chyba ze za mala na twoja reke to bierz 510), usb z przejsciowka PS2 w zestawie, oprogramowanie dla graczy (normalnie dziala tez) super swietnie skanuje powierzchnie, prawie tak samo jak najlepsze myszki dwusensorowe. Zreszta kazda myszla ma oprogramowanie tyle, ze w w XpOlivia pisze:Chcę sobie kupić nową, optyczną, z kablem PS2, ale nie chcę takiej, która ma oprogramowanie do instalacji.
Hyhy pisze:Logitech MX 310 - mała wygodna (chyba ze za mala na twoja reke to bierz 510), usb z przejsciowka PS2 w zestawie, oprogramowanie dla graczy (normalnie dziala tez) super swietnie skanuje powierzchnie, prawie tak samo jak najlepsze myszki dwusensorowe. Zreszta kazda myszla ma oprogramowanie tyle, ze w w Xp
przynajmniej istniała. co prawda była to epoka 3dfx...kacper24 pisze:.jesteś pewien ze takowa istnieje?
no nie. kartakacper24 pisze:I na pewno karta a nie "urządzenie" graficzne?
wiem że np. sapphire takową wypuściła.kacper24 pisze:Ze standardowych kart to tylko z dwoma procesorami
no właśnie nie chodzi o tą technologie. po kolei. w odległej galaktyce, dawno temu... (...) ten producent (coś jak saphire) to producent podrobów komputerowych lux, high end. dawał po cztery procesory. inne części karty też były wypasione (duuuużo pamięci, złocona magistrala). i teraz uwaga! nie chodzi o Crossfire czy 3 way sli. dopiero takie karty zamontuje się w tych technologiach.kacper24 pisze:dzięki technologii Crossfire
Blazej30 pisze:bez. Wszystkie dane mam na przenośnym. Ale przy 7GB system mi już się dusi.
30 MGb znalazło się. jako nieprzydzielonepani_minister pisze:scandisk, (sprawdź w ogóle w zarządzaniu komputerem --> disk management czy pokazuje Ci tę wolną przestrzeń, może wystarczy ją przeformatować i dopisać ścieżkę?), potem może partition magic, w ostateczności pełny format.
A może to: http://www.apple.com/pl/macbookair/ ? Wiem że to straszna drożyzna ale nie podałaś ceny maksymalnej...lollirot pisze:Jacyś gadżeciarze na forum pomogą?
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 296 gości