A jeśli chodzi o fotkę, to co ja mogę napisać, śliczna kobieta. I jak bym była facetem to bym uwiodła, matko jak bym była facetem uwiodła bym jeszcze Jawkę uwodziła ;D
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
ja też, ale tylko w domu , chyba jeszcze nigdy tak nie wyszłam do ludziYasmine pisze:Fajna szminka. Lubię czerwone
Jawka pisze:Unlucky- tfu... makijaż. Jakie marnotrawienie czasu, nie wstyd Ci kobieto tak się publicznie pokazywać?
nie podpuszczajcie mnie ;DDi mizdrzyć
Dzindzer pisze:ale, ja mam słabość do jej fotek, więc sama rozumiesz
o to to ja też! A ja bym się dała uwieść DzinDzindzer pisze:I jak bym była facetem to bym uwiodła, matko jak bym była facetem uwiodła bym jeszcze Jawkę uwodziła ;D
Yasmine pisze:Fajna szminka. Lubię czerwone
to jabłko adamaunlucky_sink pisze:zdjęcie z tapetą po pijaku![]()
księżycówka pisze:Myślę, że dość znany. Możesz wrzucać.
Ja co prawda nie pozytywnie kojarzę, ale zawsze.
Jest nas dwoje. Co faktu nie zmienia, ze fote mozesz wrzucic, nic tak naprawde nie tracisz.księżycówka pisze:Bo piszesz w 90% postów jak 12latek dla mnie przynajmniej. Ale to tylko moje odczucie, może innym się podoba.Xavi pisze:dlaczego nie pozytywnie?
księżycówka pisze:Bo piszesz w 90% postów jak 12latek dla mnie przynajmniej. Ale to tylko moje odczucie, może innym się podoba.Xavi pisze:dlaczego nie pozytywnie?
Wujo Macias pisze:księżycówka pisze:Xavi pisze:dlaczego nie pozytywnie?
Najwyzej ja powiem kilka przykrych slow, nastepnie moon napisze zebys sie nie martwil bo Wujo i tak wyglada jak "idz po wino i nie pij z nami", po czym temat umrze na kolejne kilka tygow.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 308 gości