Yasmine pisze:to co pasuje do takiej bluzki, bo mi się wydawało, że właśnie coś takiego podobnego jeśli o materiał chodzi.
Nie! Wzorzyste i błyszczące przyciąga uwagę wystarczająco, więc niech reszta będzie w stonowanych kolorach i matowa
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Yasmine pisze:to co pasuje do takiej bluzki, bo mi się wydawało, że właśnie coś takiego podobnego jeśli o materiał chodzi.
Yasmine pisze:chociaż się wstydzę, bo grube nogi (ale pracuję nad nimi ! )
Augusto pisze:a uda fakrtycznie troszke przygrube ale nikt nie jest idealny
Nola pisze:spodniom mówię nie, przepraszam ale mi się trochę z piżamą kojarzą.
yhmNola pisze:ja bym do tej bluzki założyła jakieś ciemne i matowe spodnie.
Fajne, fajne, a ja znam ich wymiary i zbliżone nawet do moichlollirot pisze:Grubo to Ty masz nie po kolei w głowie. Nogi fajne.
Mam podobne odczucia. Za bardzo się błyszczy.Nola pisze:spodniom mówię nie, przepraszam ale mi się trochę z piżamą kojarzą. ja bym do tej bluzki założyła jakieś ciemne i matowe spodnie.
Yasmine pisze:Mia, to co pasuje do takiej bluzki, bo mi się wydawało, że właśnie coś takiego podobnego jeśli o materiał chodzi. Zupełnie się nie znam .
księżycówka pisze:Mam podobne odczucia. Za bardzo się błyszczy.
Yasmine pisze:a mi to jedno. Mam 1,70. W obcasach jak wielkolud, bez nich i tak jestem wysoka, więc mnie chyba nic nie skraca,a jak skraca to i dobrze
Yasmine pisze:do bluzki
Yasmine pisze:no ja lubię takie rzeczy (wszystko co do połowy łydki) i nie zrezygnuje niestety z tego
Yasmine pisze:jeansy mam tylko zwykłe, na czarne na siebie nie potrafię trafić .
Blazej30 pisze:z takim obcasem że powinni je sprzedawać tylko osobom z pozwoleniem na pracę na wysokości
pani_minister pisze:Czuję się, jakby mnie przenieśli 150 lat wstecz
kacper24 pisze:Piękna spódnica a zwłaszcza te pomarszczenia! I doskonały materiał.
lollirot pisze:Ty się nie obraź
złotooka kotka pisze:bo z biustu robia rozpacnietego nalesnika, wylazacego bokami.
w kwestii obiektywizmu liczyć, cholera, nie możnakacper24 pisze:Piękna spódnica
pani_minister pisze:Bo na tego człowieka
(...)
w kwestii obiektywizmu liczyć nie można
lollirot pisze:Nietrudno się domyślić, skoro to jego jedyny post na forum akurat w tym temacie, akurat odnośnie Twojej kiecki i akurat pochlebny
Wujo Macias pisze:Za to na Wuja mozna zawsze liczyc!
Do dupy kieca, z domu bym nie wypuscil na miejscu Suonca.
Tez racja, w takiej kiecce to szanse ze ktos obcy bedzie ministrowa chcial puknac sa minimalne...kacper24 pisze:Wujo Macias pisze:Za to na Wuja mozna zawsze liczyc!
Do dupy kieca, z domu bym nie wypuscil na miejscu Suonca.
A bez kiecy bys wypuscil?
Wujo Macias pisze:szanse ze ktos obcy bedzie ministrowa chcial puknac
kacper24 pisze:konto-clon!
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 78 gości