A mnie cieszy to, że mam faceta, a tłumaczyć się nie muszę i obiecywać, że już nie piję ;-)Sir Charles pisze:Cieszy mnie, że nie mam kobiety, w związku z czym mogę robić na imprezie co mi się żywnie podoba (np flirtować z kimś, albo spaść pod stół) i nie muszę nikomu ściemniać tak kochanie, obiecuję, że to było ostatni raz kiedy się tak nawaliłem
Co Was cieszy?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
- Sir Charles
- Weteran
- Weteran
Mowilam zeby nie pytacImperator pisze:Któż to taki?
Ja sie nikomu tlumaczyc nie musze ani nikt mi. Jeszcze by tego brakowalo

Cieszy mnie ze jem <pierwszy posilek wlasnie dzis> i ze schudlam znow troche (albo jestem odwodniona nadal mocno).
Ostatnio zmieniony 18 lis 2007, 19:16 przez ksiezycowka, łącznie zmieniany 1 raz.
lollirot pisze:a mój facet ma kobietę i też się tłumaczyć nie musi
Ma chłop farta, że znalazł taki skarb
A mnie cieszy jak ludzie się cieszą
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Jawka pisze:Sir Charles napisał/a:
Cieszy mnie, że nie mam kobiety, w związku z czym mogę robić na imprezie co mi się żywnie podoba (np flirtować z kimś, albo spaść pod stół) i nie muszę nikomu ściemniać tak kochanie, obiecuję, że to było ostatni raz kiedy się tak nawaliłem
A mnie cieszy to, że mam faceta, a tłumaczyć się nie muszę i obiecywać, że już nie piję ;-)
Powiem więcej, jeżdże autem na imprezy, żeby mój mógł się napić bez żadnego problemu
Sir Charles pisze:Cieszy mnie, że nie mam kobiety, w związku z czym mogę robić na imprezie co mi się żywnie podoba (np flirtować z kimś, albo spaść pod stół) i nie muszę nikomu ściemniać tak kochanie, obiecuję, że to było ostatni raz kiedy się tak nawaliłem
Musiałeś trafić na złe kobiety, którym trzeba się z takich rzeczy tłumaczyć, Charlie
A mnie cieszy, że caały dzień się uczyłam
- Wujo Macias
- Maniak
po co mam kogoś podrywać i gdzie tu była mowa o podrywaniu?
to wcale nie jest takie rzadkie. wiem, bo obserwuję, co robią niektórzy kumpli mojego, a co potem mówią [a raczej o czym nie mówią] swoim dziewczynom. bez sensu takie związki
ale co się komu podoba.
żeby było na temat: cieszy mnie, że dobrze trafiłam

Musiałeś trafić na złe kobiety, którym trzeba się z takich rzeczy tłumaczyć, Charlie
to wcale nie jest takie rzadkie. wiem, bo obserwuję, co robią niektórzy kumpli mojego, a co potem mówią [a raczej o czym nie mówią] swoim dziewczynom. bez sensu takie związki

żeby było na temat: cieszy mnie, że dobrze trafiłam

pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
- Wujo Macias
- Maniak
Sir Charles pisze:w związku z czym mogę robić na imprezie co mi się żywnie podoba (np flirtować z kimś, albo spaść pod stół)
ja tez tak moge
ale to pewnie dlatego, ze tez nie mam kobiety ;DD
A mnie cieszy to, ze adziłam tulipany od razna, do takich skrzynek, cała mase cudnych podprowadzonych holnderskich tulipanów i cieszy mnie własnie pite wino grzane
- pani_minister
- Administrator
Cieszy mnie, że zjadłam sobie pyszny obiad (m. in. kaczkę w sosie pomarańczowym, w ramach politycznej manifestacji) w miłym towarzystwie.
Że powoli moje biurko zaczyna być widoczne spod sterty zalegających na nim papierów.
I że w niedzielę lecę do Polski.
I w ogóle. Dobrze mi. Mimo zimna na zewnątrz, a może własnie dlatego, bo ciepłe światło w ciepłym wnętrzu tym przyjemniejsze jest.
Że powoli moje biurko zaczyna być widoczne spod sterty zalegających na nim papierów.
I że w niedzielę lecę do Polski.
I w ogóle. Dobrze mi. Mimo zimna na zewnątrz, a może własnie dlatego, bo ciepłe światło w ciepłym wnętrzu tym przyjemniejsze jest.
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Ciesze sie, ze wyszlam o czasie, ze mnie nie zabil dzis Żuk, ze mam fajne sny czasem, ze mimo ostatnich wyzszych obrotow daje sobie ze wszystkim rade, ze w czwartek jade na dyzur do szpitala do mojego ginekologa, ze uda sie mojej ciotce skerowac mi ksiazke do szkoly <wbrew pozorom jest sie z czego cieszyc, bo gdybym ja miala 409 stron sama recznie w xero ... ała
> i ze sie oswajam sie juz w miare z ta praca, i to uczucie mnie cieszy co we mnie jest.
I chyba nawet to ze na zajecia jade mnie cieszy choc nie powiem zebym sie dzis na silach czula
I chyba nawet to ze na zajecia jade mnie cieszy choc nie powiem zebym sie dzis na silach czula

Mnie cieszy to, że dzisiaj pochodziłam chwilę po mieście i się nie zgubiłam
a to już dużo przy moich zdolnościach gubienia się w nieznajomym otoczeniu. Cieszy mnie pyyyszny obiadek i towarzystwo podczas niego. I miły uśmiechnięty energetyczny kelner też mnie wprowadził w dobry humor. Dużo rzeczy mnie cieszy 
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
o! a mnie cieszy proszę Państwa kolejny wysoki wynik na lidze
86/100 ... pewnie powiększę przewagę w generalce i tak z palcem w ... kieszeni dojedziemy do końca sezonu
cieszą mnie wczoraj kupione półbuty, macie rację dziewczyny - wiązane fajniejsze
cieszy mnie to, że chodzę wcześniej spać i nie mam problemów z obudzeniem się rano i że wstaję wcześniej już od 2 dni
cieszy mnie dzisiejszy kebab na obiad i cieszy mnie to, że jutro kolejny zajebisty dzień ... mam nadzieję

cieszą mnie wczoraj kupione półbuty, macie rację dziewczyny - wiązane fajniejsze
cieszy mnie to, że chodzę wcześniej spać i nie mam problemów z obudzeniem się rano i że wstaję wcześniej już od 2 dni
cieszy mnie dzisiejszy kebab na obiad i cieszy mnie to, że jutro kolejny zajebisty dzień ... mam nadzieję

Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
cieszy mnie nowo poznany facet.a wlasciwie to chlopak, bo mlody czlowiek z niego, ale cieszy mnie tez to ze ma poukładane w glowce troszeczke, taki fajny, sympatyczny, rozsądny ambitny 18latek. To on mnie dzisiaj cieszy i jego usmiech- dawno nie widzialam chlopca z tak powalajacym usmiechem
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
cieszy mnie, że mimo przeszkód wynikających z kompletnego braku weny twórczej, udało mi się sklecić jakieś tam wypracowanko na polaka...niestety nie mam siły na drugie, a musze jeszcze jakiś śmieszny skrypt na systemy napisać, a to kompletne czary hokus mary dla mnie
i po weekendowym dołku cieszy mnie w sumie wszystko
i po weekendowym dołku cieszy mnie w sumie wszystko
Fuck it all! Fuck this world!...
- ksiezycowka
- Weteran