Co Was wkurza?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- Wujo Macias
- Maniak
censored, cala ta nauka to jak droga przez meke. Czego nie zrobie, jak dobrze sie nie naucze I TAK BEDZIE ZA MALO. I na censored tak truc dupe,jak wiedze na 3 mam?
Nienawidze tych studiow, juz po miesiacu wiedzialem, ze to nie dla mnie. Ale ciagnalem to jak kretyn.
censored (az klawisz mi z klawy laptopa wyskoczyl, tak pieprznalem w literke C).
Nienawidze tych studiow, juz po miesiacu wiedzialem, ze to nie dla mnie. Ale ciagnalem to jak kretyn.
censored (az klawisz mi z klawy laptopa wyskoczyl, tak pieprznalem w literke C).
"księżycówka, napisałem Ci priva"
- pani_minister
- Administrator
Mnie irytuje dziś paskudna pogoda. Miałam sobie biurko malować na powietrzu (bo przecież w domu smrodzić nie będę chemią), a tu chmury i chmury, na deszcz się zbiera od rana - i jak znam przekorę losu ani kropla nie spadnie, jeśli tego biurka nie wyniosę. Jeśli zaś tylko przekroczę z nim próg - nastąpi oberwanie chmury.

Mnie irytuje dziś paskudna pogoda. Miałam sobie biurko malować na powietrzu (bo przecież w domu smrodzić nie będę chemią), a tu chmury i chmury, na deszcz się zbiera od rana - i jak znam przekorę losu ani kropla nie spadnie, jeśli tego biurka nie wyniosę. Jeśli zaś tylko przekroczę z nim próg - nastąpi oberwanie chmury.
- Wujo Macias
- Maniak
- Weteran
- Początkujący
- Weteran
- Początkujący
- Weteran
- Początkujący
- Weteran
- Początkujący
[ Dodano: 2007-09-09, 21:37 ]
S1E19 www.megaupload.com/?d=g7cjq6mh
[ Dodano: 2007-09-09, 22:42 ]
Wkurza mnie to ze musze jutro wstac do roboty <wsciekly>
[ Dodano: 2007-09-09, 21:37 ]
S1E19 www.megaupload.com/?d=g7cjq6mh
[ Dodano: 2007-09-09, 22:42 ]
Wkurza mnie to ze musze jutro wstac do roboty <wsciekly>
Life is much to short to be intoxicated
Life is much to short to be a drag
Life is much to short to be a drag
lollirot pisze:wkurza mnie, że mogłam spać godzinę dłużej, ale jak zwykle dowiaduję się za późno
Na pocieszenie Ci powiem, że poszedłem w sobotę na 7 do roboty, a w pracy dowiedziałem się, że nie musiałem
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
wkurza mnie, że co chwila ktoś mi się dziś wtrynia na chatę, normalnie spokoju nie ma od czasu jak wróciłam z roboty, a to rodzina niezapowiedzianie wpadnie, a to sąsiadka siedzi, a teraz znowu niezapowiedzianie rodzina. Kurde człowiek sobie planu może kurna układać

Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
- Wujo Macias
- Maniak
- Weteran
To jedz ze mna na Ślask i do KrakowaWujo Macias pisze:Jedyne pozytywy- ze mam posrednio wolne przez 13 dni

Wkurz amnie ze jestem nalogowcem slonecznikowym i przez to nadal tu jestem choc powinnam juz wyjsc.
I ze po ostatnich imprezach kurteczka, ktora kupilam na all i tak sie w niej zakochalam sie ostro porzecierala
- Wujo Macias
- Maniak
moon pisze:To jedz ze mna na Ślask i do KrakowaWujo Macias pisze:Jedyne pozytywy- ze mam posrednio wolne przez 13 dni![]()
Wkurz amnie ze jestem nalogowcem slonecznikowym i przez to nadal tu jestem choc powinnam juz wyjsc.
I ze po ostatnich imprezach kurteczka, ktora kupilam na all i tak sie w niej zakochalam sie ostro porzecierala
Posrednio wolne to nie to samo co wolne. Z tego tez powodu nie jade do Kraka, a mialem (bysmy sie ogli zebrac razem,ale tak to dupa).
- ksiezycowka
- Weteran
- Maniak
moon pisze:Wujo Macias pisze:Posrednio wolne to nie to samo co wolne. Z tego tez powodu nie jade do Kraka, a mialem (bysmy sie ogli zebrac razem,ale tak to dupa).
moon, my sie i tak spotkamy, bo ja i tak bede musial dupsko przytahac do wawy na jeden weekend. Wiec spokojnie, jeszcze sobie buty zarzygamy, kiedy jedno bedzie podtrzymywac drugie wracajac z chlania
- ksiezycowka
- Weteran
No moze nie rzyganie mialam na mysli, ale miloWujo Macias pisze:moon, my sie i tak spotkamy, bo ja i tak bede musial dupsko przytahac do wawy na jeden weekend. Wiec spokojnie, jeszcze sobie buty zarzygamy, kiedy jedno bedzie podtrzymywac drugie wracajac z chlania

Wkurza mnie, ze tak sie ciesze wyjazdem, ale z drugiej strony musze sie spakowac jutro.
A ja nienawidze pakowania sie !
-
- Weteran
Elspeth pisze:wkur.wia mnie netia, mieli neta przyłączyć w miesiąc a tu 2,5 m-ca mija a oni nadal, że weryfikują dane firmy
Przylaczenie z TP?
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
-
- Weteran
na łączach TP SA <wsciekly> <wsciekly> <wsciekly>
W takich przypadkach najczesciej wina jest po stronie tepsy. Specjalnie utrudniaja przekazanie.
Znam sytuacje w ktorej oczekiwanie na Netie sie przeeedluzalo. TP twierdzila, ze tak musi byc. Ale jak stwierdzili, ze wroca na neo to internet pojawil sie nastepnego dnia

off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
Wróć do „Wszystkie inne tematy”