Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Mati_00 pisze:a szczególnie te, które same się włączają i doprowadzająmnie do zawału serca
Lagartija pisze:ie docenilam czegos bardzo waznego, kiedy bylam szczesliwa i to stracilam
Marissa pisze:Wkurzaja mnie te wszystkie artykuly o tym jak to placa sie podnosi - i ze glownie chodzi o budowlancow - i ze brakuje rak do pracy (no nie dziwne skoro wszyscy uciekaja zagranice).
Mati_00 pisze:censored mnie brzęcząca mucha, która utknęła między roletą a szybą okna i nie może się wydostać...muszę jej zrobić killa![]()
Niby tak. Slono jej placilas z tego co pamietamTak. Nie stać mnie na takie lekcje w nieskończoność. Poza tym czytać teksty z repetytorium, tłumaczyć i uczyć się ich mogę sama. Ostatnio nic nie robiłyśmy kreatywnego.
moon pisze:Ale myslalam ze ja lubisz no ;P
Wlasnie nie. Ostatnio spalam malo, bo musialam sprawy na uczelni zalatwiac i pare innych jeszcze. Spalam jakies 6 h - czyli standardowo. Niestety dalej bylam spiaca. Dzis 10 h i ziewam wlasnie no... To moze byc przez zmiane klimatu? Bo mam to od przyjazdu znad morza....lollirot pisze:a może to ZBYT długi sen też sprawia, że tak się czujesz?
moon pisze:lollirot napisał/a:
a może to ZBYT długi sen też sprawia, że tak się czujesz?
Wlasnie nie. Ostatnio spalam malo, bo musialam sprawy na uczelni zalatwiac i pare innych jeszcze. Spalam jakies 6 h - czyli standardowo. Niestety dalej bylam spiaca. Dzis 10 h i ziewam wlasnie no...
madziorka.m pisze:niesamowicie wkurza mnie to ze od pewnego czasu zrobilam sie niesamowicie wstydliwa, nie wiedziec czemu i ze nie umiem juz jak kiedys podejmowac decyzji, brac spraw we wlasne rece i byc twarda baba
Gosia... pisze:Połóż się o 22 i wstań o 8,
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 326 gości