Zapoczątkowałem nowy temat, gdyż nie chce rozwijać swojego konika w innych, pisząc ot'ki.
Jak w temacie
Jako twórca, muszę cokolwiek napisać o swoim, a raczej swojej.
Krótka historia:
Jako mały gówniarz, wujek zabierał mnie na bak swojej (wielkiej wtedy dla mnie) MZ ETZ 250 i jeżdził po bezdrożach wioski. Następnie, u kuzyniaka wskakiwałem na Romet Ogar i zasuwałem po szutrze gdzieś w okolicy mojego miasta.
Wiele lat czekałem aż przeprowadziłem się z miasta na wieś i mogłem rozwinąć skrzydła. Na ostatnią wigilię
Strona z fotkami o opisem mojej Wiesi : Kliknij tutaj!
Na dole fotki po przyjeździe, a wyżej sprzed dwóch miesięcy. teraz ma emblematy, boczki, wszystkie linki i ogólnie jeździ jak szalona. Niedawno poprawiłem sprzęgło, które strasznie sięślizgało (jakiś dekiel założył 3 tarcze korkowe, zamiast czterech).
Mam jeszcze dużo planów w stosunku do niej.
Jestem z Niej dumny, mimo, że nie jest jeszcze taka, jaka chciałbym, żeby była. Potrzebuję coś ok 1 tys pln do skończenia, a w planach już kolejne motocykle.
Niebawem chciałbym zakupic jakiś motocykl jako bazę do stworzenia swojego Cafe Racer'a (wyścigowe motocykle z lat 60, więcej w moim podpisie. Zapraszam takżę na witrynę), o których napiszę niebawem w tym temacie. Będzie to najpewniej jakaś MZ TS, ETS, albo Jawa 350 (ze względu na dwa cylindry, oraz zamkniętą ramę).
A GDY JUŻ BĘDĘ BOGATY (hehe) to na pewno w moim garażu nie zabraknie jakiegoś porządnego cruisera, jakis nieseryjny chopper, dobry turystyk, naked, cross, oraz NA BANK stary, wojskowy pojazd z wózkiem bocznym, i biegiem wstecznym.
Póki co, musiałbym obrabować bank i mieć solidne alibi hiehei.
Więcej o tym i innych motocyklach ze sfery mych marzeń - wkrótce. Rozwińmy temat!