Ja wolnoDzindzer pisze:edni szybko inni wolno
Stanowczo nie. Moze jak wchodzili na rynek. Teraz lepsze buty bazar oferuje niz oni...Marissa pisze:ak dla mnie ccc to to samo co daichman![]()
Ja jestem chora jak mam kupowac: buty, spodnie bądź biustonosz. Cholera mnie bierze...Marissa pisze:ak już mam kupować buty, to jestem chora, pomimo że uwielbiam buty.
Mnie nie. Moze dlatego ze ja nie wiem co jest modne i mnie czy moda czy nie to ciezko dopasowac. Poza tym wiekszosc ciuchow mam dosc unikalnych choc zwyczajnych i prostych jesli chodzi o kolory czy kroje.Dzindzer pisze:mnie ostatnio zaczynaja obchodzic takie rzeczy
Czyli ja si enie lansuje wychodzi akurat. Bo ja zawsze wynajde cos co posluzy za grosze. Np dzis jestem w golfie kupionym za 18 złTedBundy pisze:rzywiązaniem do metkowości i brakiem umiejętności kupienia trwałego ciucha w niższej cenie
A te eleganckie za nie tak dlugi czas beda praktycznie codziennie. Czesciowo juz sa.
krójDzindzer pisze:kruj

Ja jeszcze do takich nie doszlam. Za spodnie z ktych ktore mam wiecej niz 65 zl nie dalam, za golf dalam 80 zł najwiecej. Swetry w cenach ok 30-40 zł a wiekszosc bluzek ze szmateksu wiec za grosze w sumie. Z takich kupionych to gora 30 zł. Jedyne za co moge dawac wiecej i na czym nie oszczedzam to bielizna. Ale tez nie kupuje stanikow za np 500 zł. Najdrozsze rzeczy jakie mam poza nia to raczej te do pracy - np marynarka.Dzindzer pisze:Kiedys miałam takie powiedzmy granice cenowe za spodnie max 200 zł, za bluzke 150
Tak jak ja. N o i co wypadaosze to, co mi sie podoba i to w czym sie dobrze czuje.

[ Dodano: 2007-05-09, 17:22 ]
Z tym ze ja wolno niszcze rzeczy.
[ Dodano: 2007-05-09, 17:23 ]
A i dbac o nic nie potrafie do tego wiec wnioskuje ze tak fatalnej jakosci nei kupuje.