Mam prosbe do osob ktore znaja jezyk niemiecki. Mianowicie chodzi mi o przetlumaczenie zdan typu
Chodze do 2 kl. liceum. W przyszlosci chcialabym zostac dziennikarzem. Interesuje sie sportem, muzyka i filmami. Czesto chodze do kina oraz ne mecze pilki noznej. Jestem osoba z poczuciem humoru. Lubie chodzic na imprezy lub na koncerty. Jestem osoba komunikatywna. Lubie poznawac nowych ludzi. Moim marzeniem jest zwiedzic caly swiat. Najbardziej chcialabym pojechac do Hiszpani. Syszalam ze jest bardzo pieknym i goracym krajem. Dziekuje ze wysluchanie:)
Nie trzeba w slowo w slowo tylko choc kilka zdan bo ja z niemieckiego jestem lewa....
Mam nadzieje ze zagladaja tu zdolni i madrzy ludzie:)
POZDRAWIAM
Prosze o pomoc:(
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
przepraszam za ot, ale musze to napisac.
strasznie dziwia mnie osoby, ktore nie udzielaja sie na forum, nie rozmawiaja w ogole, a przychodza z takimi prosbami, co innego napisac komus jakas rade, albo podac informacje na temat antykoncepcji, a co innego odrabiac za kogos zadania domowe. Moze inaczej bym sojrzala na to gdyby chociaz troszke bardziej aktywny forumowicz prosil o taka pomoc.
Tym bardziej, ze na poziomie 2 klasy liceum to takie rzeczy powinno sie 'probowac' samemu robic
strasznie dziwia mnie osoby, ktore nie udzielaja sie na forum, nie rozmawiaja w ogole, a przychodza z takimi prosbami, co innego napisac komus jakas rade, albo podac informacje na temat antykoncepcji, a co innego odrabiac za kogos zadania domowe. Moze inaczej bym sojrzala na to gdyby chociaz troszke bardziej aktywny forumowicz prosil o taka pomoc.
Tym bardziej, ze na poziomie 2 klasy liceum to takie rzeczy powinno sie 'probowac' samemu robic

"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
- ksiezycowka
- Weteran
Ich besuche die zweite Klasse des Lyzeums. In Zukunft möchte ich Journalist werden. Ich interessiere mich für Sport,Musik und Filme.Ich gehe oft ins Kino oder zu Fußballspielen.. Ich bin sehr lustig und humorvoll. Ich mag auf Partys oder Konzerte gehen. Ich bin sehr kommunikativ-ich kann mit den Leuten gut umgehen(dobrze obchodzić się z ludźmi).Ich mag
neue Personen kennen lernen. Ich habe Traum,um die ganze Welt zu besuchen. Am meisten möchte ich nach Spanien fahren.Das ist ein schönes und warmes Land. Danke für Interesse.
ok,miałam chwilę czasu,więc pomogłam.następnym razem sama trochę pomyśl,to nie boli.to nie jest forum dla gimnazjalistów,którym nie chce się odrabiać zadań domowych.
neue Personen kennen lernen. Ich habe Traum,um die ganze Welt zu besuchen. Am meisten möchte ich nach Spanien fahren.Das ist ein schönes und warmes Land. Danke für Interesse.
ok,miałam chwilę czasu,więc pomogłam.następnym razem sama trochę pomyśl,to nie boli.to nie jest forum dla gimnazjalistów,którym nie chce się odrabiać zadań domowych.
Chaos is a friend of mine
Musze tu wtracic swoje zdanie , ktoś wchodzi na forum i prosi o pomoc , a Wy go strofujecie
dlaczego ? czy prosi po raz którys o podobną pomoc ? NIE !
Na temat sexu sie wypowiadacie , a też mozna by kazdemu zadajacemu pytanie w kwesti sexu napisac to samo , czyli - marsz do nauki ! .Czyz nie ?

Na temat sexu sie wypowiadacie , a też mozna by kazdemu zadajacemu pytanie w kwesti sexu napisac to samo , czyli - marsz do nauki ! .Czyz nie ?

Ostatnio zmieniony 20 kwie 2007, 10:02 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- _normalna_
- Uzależniony
Andrew pisze:Musze tu wtracic swoje zdanie , ktoś wczodzi na forum i prosi o pomoc , a Wy go strofujecie dlaczego ? czy prosi po raz którys o podobną pomoc ? NIE !
ano racja, niestety tak tu czasem bywa, że lepiej kogoś strofowac niż po prostu pomóc
c-f na poczatek WIELKIE dzieki:) wiem wiem...do nauki...ale w szkole tyle tego jest ze czasami naprawde brak czasu.
Nie jestem za dobra z niemieckiego dlatego poprosilam o pomoc....I DZIEKUJE:)Nastepnym razem sama cos sknoce:)
Do osob ktore potrafily tylko napisac zebym sobie sama poradzila itp. nie komentuje.
Ciekawe czy nigdy nikogo nie prosiliscie o pomoc...najlepiej zjechac kogos, a nie patrzac na wlasne zachowanie...
c-f jeszcze raz dzieki i pozdrawiam i sprobuje posluchac Twojej rady.
Nie jestem za dobra z niemieckiego dlatego poprosilam o pomoc....I DZIEKUJE:)Nastepnym razem sama cos sknoce:)
Do osob ktore potrafily tylko napisac zebym sobie sama poradzila itp. nie komentuje.
Ciekawe czy nigdy nikogo nie prosiliscie o pomoc...najlepiej zjechac kogos, a nie patrzac na wlasne zachowanie...
c-f jeszcze raz dzieki i pozdrawiam i sprobuje posluchac Twojej rady.
- ksiezycowka
- Weteran
TAK!Andrew pisze:zy prosi po raz którys o podobną pomoc ? NIE !
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... ht=#327653
Wróć do „Wszystkie inne tematy”