Potrzebuje rady
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Potrzebuje rady
czesc wszystkim jestem tu pierwszy raz ale mam male pytanko, kocham sie juz z dziewczyna ale ona nie wziela mojego malego do buzi i nie wiem jak mam jej to powiedziec czy cos ja powinienem zrobic ? pozdro
-
- Początkujący
każdy sie wstydził...ale rozmowa to podstawa, po prostu jej o tym powiedz, jesli sie kochacie ( chodzi mi tu o uczucie ) bo nie wymieniles tego lecz wspominasz o samym seksie, to przeciez to nie jest nic strasznego, wręcz normalne, można a nawet trzeba rozmawiać o swoich zachciankach, w ten sposób lepiej sie poznajacie[/quote]
ARTEK_18 pisze:ona nie wziela mojego malego do buzi i nie wiem jak mam jej to powiedziec czy cos ja powinienem zrobic ? pozdro
Jak będzie chciała, to sama weźmie. Do niczego nie wolno zmuszać, bo to tylko szkodzi. Proponuję najpierw jej zrobić porządną minetę, tak żeby doprowadzić ją tym do orgazmu, a zapewne się odwdzięczy.
Kochać i być kochanym
Marissa pisze:Jak ktoś był gotowy na seks, na seks oralny to się nie wstydził, tylko to robił i już.
dokładnie, ale swoją drogą tak czy tak trzeba umieć rozmawiać zarówno o swoich potrzebach jak i oczekiwaniach tak się kończą właśnie te sytuacje. ;]
[ Dodano: 2007-03-28, 15:33 ]
Jarek pisze:jak będzie chciała, to sama weźmie. Do niczego nie wolno zmuszać, bo to tylko szkodzi
owszem ale porozmawiać by wypadało a nie mieć pretensje do niej a później trafnie do siebie ;] lamentowanie nic nie zmieni. ;]
"Najważniejsze w życiu to nauczyć się, które mosty przekraczać, a które palić."
Marissa pisze:fokus_1987 pisze:każdy sie wstydził...
Jak ktoś był gotowy na seks, na seks oralny to się nie wstydził, tylko to robił i już.
bzdura - ja jestem tego zywym przykładem , tak ze sami widziecie moze byc róznie , ja sie ciupcialem , ale jak przejsc do sexu oralnego , zaproponowac to partnerce - nie mialem pojecia .
Mona pisze:Mysiorek pisze:ale autor przez 10 godzin ma Was w dupie, tak jakby nie chciał...
Myślę, że nie oczekiwał tego, iż zostanie wyśmiany
dokładnie

Tez bym poszedł w censored z trakiego forum , porozmawiac - piszecie , no to kurde napiszcie jak , bo o to facet tu pytal !
Green pisze:Sex już jest, a Ty nie wiesz jak z nią rozmawiać?
No nie wie ? i co ? - ja w wieku lat 19 - tu też nie wiedzialem , smieszy cie to ? bym ci nie napisal z perspektywy moich lat w odniesieniu do innych twych postów co mnie smieszy

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Wróć do „Wszystkie inne tematy”